По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

5 лева бонус за всеки изигран рунд на Джошуа - Руис от Palms Bet

Използван от 33 човека
Стойност на бонуса
5 LEV
Превъртане
Срок за превъртане

Антъни Джошуа се изправя срещу Анди Руис в дългоочакван реванш за световните титли. През месец юни Анди Руис изненадващо нокаутира британеца и спечели четирите шампионски пояса. Сега в град Дирия (Саудитска Арабия) Джошуа ще има възможност за реванш да си върне титлите.

ВИДЕО прогноза за Антъни Джошуа – Анди Руис на Стефан Ралчев

ВАЖНО: Направете единичен залог на избран от Вас маркет (минимален коефициент 1,30) на стойност 30 или повече лева на срещата Антъни Джошуа – Анди Руис Джуниър и от Palms Bet ще ви дадат по 5 лв за всеки изиграл се рунд.

Правила и Условия

(1) От бонус „Мега Дерби“ могат да се възползват всички регистрирани потребители на palmsbet.com

(2) Квалифициращият мач за тази оферта е срещата между Антъни Джошуа – Анди Руис Джуниър която ще се състои на 07.12.2019 г. от 23:00 часа.

(3) Всички условия на офертата важат само за този мач. Само завършили рундове ще се броят за промоцията.

(4) За да се класирате за офертата, трябва да имате направен единичен залог от минимум 30 лв. преди началото на срещата на минимум 1,30 коефициент.

(5) Бонус печалбата ще бъде по 5 лева за всеки изигран рунд. Пример: Ако се изиграят всичките 12 рунда, Вие ще получите максималната сума на бонуса 12 * 5 = 60 лв.

(6) Бонус печалбата ще бъде добавена под формата на Безплатен залог.

(7) Бонус печалбата ще бъде добавена до 24 часа след приключване на срещата.

(8) Залози, направени с други бонуси или безплатен залог, няма да се класират за офертата.

(9) За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби в нея, клиентът трябва да направи квалифициращи залози на стойност 5 пъти (при получен 10 лева бонус, трябва да се направят залози за 10 * 5 = 50 BGN).

(10) Всички оферти за клиенти са ограничени до една на човек. Ако Организаторът има основателна причина да смята, че бонусът се изисква от или за целите на едно и също лице или група от лица повече от един път, тогава Организаторът си запазва правото да оттегли всяка оферта или всички оферти от този клиент или група клиенти и/или да отмени всеки залог, направен със средства от бонуса или офертата, и да премахне печалбите от такъв залог.

(11) Валидността на бонуса е 15 дни. В този срок условията за разиграване трябва да бъдат изпълнени , в противен случай бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени.

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация