По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

2000 лева награден фонд от Надпревара за познавачи на Palms Bet

Използван от 29 човека
Стойност на бонуса
2000 лева
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

Букмейкърът Palms Bet има ново предизвикателство за своите клиенти – Надпревара за познавачи с общ награден фонд 2000 лева.

ВАЖНО: За класиращи се залози ще се зачитат само печелившите залози в секциите СПОРТ, НА ЖИВО и ВИРТУАЛНИ (на играта Fast League Football League Match – English). Наградите са под формата на Безплатен Залог, който трябва да бъде заложен 1 път на спортно събитие в рамките на 30 дни.

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПЕРИОД
Начало: 07.05.2020 (10:00 часа)
Край: 14.05.2020 (10:00 часа)

Първите 20 в играта ще получат част от наградния фонд – 1.място – 500 лева, 2.място – 300 лева, 3.място – 200 лева и т.н. (вижте в сайта на букмейкъра паричните награди до 20-то място)

Правила и условия на играта

  1. Надпревара за познавачи“, може да се използва от всеки регистриран потребител, който е реализирал залози с реални средства в секцията СПОРТ , НА ЖИВО и ВИРТУАЛНИ на играта Fast League Football League Match – English.
  2. За класиращи се залози, ще се зачитат само печелившите залози реализирани с реални средства. Залози направени с бонус пари (+ Депозит за бонус), няма да се зачитата за условията на играта.
  3. За победител в играта, ще се счита участника събрал най-много точки в периода на играта. Точките се трупат на база общия коефициент на всички класиращи се залози. ПРИМЕР: Ако имате печеливш залог с 10 лв на коефициент 2.50, за този фиш вие ще получите 2.5 * 1 = 2.5 точки.
  4. Наградите ще бъдат раздадени под формата на Безплатен Залог в palmsbet.com.
  5. Печалбата трябва да бъде заложена веднъж на спортно събитие. В случаите, в които клиент реализира печеливш залог на спортно събитие с Безплатен залог, в сметката му ще бъде преведена само чистата печалба след приспадането на заложената сума.
  6. Валидността на Безплатния залог е тридесет (30) дни. В този срок условията за превъртане трябва да бъдат изпълнени, в противен случай бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация