Отмени
Филтри
Неактивен

2000 лева награден фонд от Надпревара за познавачи на Palms Bet

Използван от 25 човека
0 коментара
Стойност на бонуса
2000 лева
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

Букмейкърът Palms Bet има ново предизвикателство за своите клиенти – Надпревара за познавачи с общ награден фонд 2000 лева.

ВАЖНО: За класиращи се залози ще се зачитат само печелившите залози в секциите СПОРТ, НА ЖИВО и ВИРТУАЛНИ (на играта Fast League Football League Match – English). Наградите са под формата на Безплатен Залог, който трябва да бъде заложен 1 път на спортно събитие в рамките на 30 дни.

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПЕРИОД
Начало: 07.05.2020 (10:00 часа)
Край: 14.05.2020 (10:00 часа)

Първите 20 в играта ще получат част от наградния фонд – 1.място – 500 лева, 2.място – 300 лева, 3.място – 200 лева и т.н. (вижте в сайта на букмейкъра паричните награди до 20-то място)

Правила и условия на играта

  1. Надпревара за познавачи“, може да се използва от всеки регистриран потребител, който е реализирал залози с реални средства в секцията СПОРТ , НА ЖИВО и ВИРТУАЛНИ на играта Fast League Football League Match – English.
  2. За класиращи се залози, ще се зачитат само печелившите залози реализирани с реални средства. Залози направени с бонус пари (+ Депозит за бонус), няма да се зачитата за условията на играта.
  3. За победител в играта, ще се счита участника събрал най-много точки в периода на играта. Точките се трупат на база общия коефициент на всички класиращи се залози. ПРИМЕР: Ако имате печеливш залог с 10 лв на коефициент 2.50, за този фиш вие ще получите 2.5 * 1 = 2.5 точки.
  4. Наградите ще бъдат раздадени под формата на Безплатен Залог в palmsbet.com.
  5. Печалбата трябва да бъде заложена веднъж на спортно събитие. В случаите, в които клиент реализира печеливш залог на спортно събитие с Безплатен залог, в сметката му ще бъде преведена само чистата печалба след приспадането на заложената сума.
  6. Валидността на Безплатния залог е тридесет (30) дни. В този срок условията за превъртане трябва да бъдат изпълнени, в противен случай бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари 0
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация