По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри

SportingWin бонус без депозит

Използван от 2878 човека
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

❗️ ВАЖНО: Бонусът НЕ Е наличен в момента

Бонус без депозит в Sportingwin

Sportingwin е поредният нов букмейкър, който навлезе на българския пазар. Официално компанията получи лиценз от родния регулаторен орган – Национална агенция за приходите (НАП) на 29 юли 2022 година и на практика все още е в процес на разработване на онлайн платформата си.

Сайтът на Спортингуин е напълно достъпен и действащ и има доста сериозно съдържание в Секция Спорт, На Живо, Електронни спортове, Виртуални спортове и други. 

В секция Промоции има само два бонуса – Начален Бонус Спорт и Връщане на залог при точен резултат 0:0. Поне към този момент за разлика от други букмейкъри на пазара, които имат по-дълга история, няма наличен Sportingwin Бонус без депозит 2023 или друга промоция, която да се доближава до офертата за бонус без депозит. 

Със сигурност евентуална оферта за бонус без депозит би допаднала на всички нови клиенти, а защо не и на вече регистрираните, ако Спортингуин реши да пусне такава промоция. Както знаете, някои от вече наложените букмейкъри, стартираха именно по този начин – обявявайки оферта за бонус без депозит, който при регистрация автоматично бе получен от потребителите. 

Sportingwin Бонус код

Когато правите вашата нова регистрация в Sportingwin, не се изисква специален Бонус код, който да въведете при изписването на личните ви данни. По принцип Букмейкър Рейтинги има партньорство с много от букмейкърските компании и предлагаме на клиентите наш промокод, който да използват при регистрация.

Тъй като Спортингуин все още е доста в началото на своето развитие у нас, нямаме такъв наличен SportingWin Бонус код. Вероятно на по-късен етап ще разполагаме с бонус код, който да въведете при регистрация в сайта за залози.

Когато говорим за бонус код, ние от Букмейкър Рейтинги имаме промокод с някои от букмейкърите. Нашият бонус код BRATINGS е на разположение на клиентите, когато отварят нови сметки (регистрират се) в следните букита – Bet365, Winbet, Betano, 22Bet, Sesame, а бонус код Палмс Бет е PB-0031. 

Какво предимство ви носи използването на нашия промокод BRATINGS в букмейкърите, при които това е възможно? На първо място искам да уточня, че бонус код BRATINGS по никакъв начин НЕ увеличава стойността на бонуса – нито на началните бонуси, нито на последващите бонуси, които имате възможност да вземете от букитата. Финансовият размер на всяка оферта е право и ангажимент единствено на хазартната компания, но не и на Букмейкър Рейтинги – ние нямаме влияние върху финансовите параметри на бонусите.

Въвеждането на бонус код BRATINGS при регистрация обаче ви прави част от глобалната общност от клиенти на Букмейкър Рейтинги. По-важното обаче е, че получавате предимство да бъдете информирани по всяко едно време с актуални бонуси, промоции и индивидуални оферти. Може да получавате други бонус кодове за оферти, както и оферти за бонус без депозит.

С използването на нашия бонус код нямате и не поемате никакъв ангажимент към букмейкъра нито към Букмейкър Рейтинги, просто получавате възможност при публикуване на бонуси не само от един конкретен букмейкър (а от всички), своевременно да получите тази информация. Със сигурност това ще ви бъде от полза, когато някой букмейкър реши да стартира оферта за бонус без депозит. Както знаете, тези промоции са с доста кратък промоционален период и за тях трябва бърза реакция. Твърде възможно е просто да я пропуснете или дори да не разберете, че конкретен сайт има такава налична оферта. При използване на BRATINGS там, където е възможно, при актуална и валидна оферта за бонус без депозит, автоматично ще получите известие, а след това вие сами ще прецените дали ви харесва промоцията или не. 

SportingWin бонус без депозит

🎁 Начален бонус 100% до 200 лв
🔥 Промокод за SportingWin Няма бонус код
💵 Бонуси без депозит Не е наличен текущо
☝ Брой превъртания 1 път
💸 Теглене банкови карти, EasyPay, банков трансфер

Наличен ли е бонусът без депозит в Sportingwin

Както вече споменах, към този момент в сайта на Sportingwin бонуси няма налична оферта за бонус без депозит, която да ви предложим или да разгледаме.

В сайта Букмейкър Рейтинги в нашата рубрика Бонуси обаче може да разгледате абсолютно всички налични бонуси не само на Спортингуин, но и на всички останали букмейкъри (както с български лиценз, така и на останалите.) Една от основните задачи и приоритети на нашия екип е да актуализира ежедневно бонусите и промоциите в сайта, както и да поддържа актуално и вярно съдържанието на всеки един бонус на букитата.

Когато има налична промоция за бонус без депозит, тя автоматично намира място и в сайта Букмейкър Рейтинги с всички подробности, които са ви нужни. Затова използването на бонус код BRATINGS е важно и във ваша полза – при пускането на такава оферта, вие веднага ще разберете за нея.

Методи на теглене в SportingWin

Когато има наличен бонус без депозит в Спортингуин, трябва да прочетете внимателно условията на съответната промоция, да ги изпълните, за да може да пристъпите към теглене. За всяка конкретна оферта има различни условия – като за начало в повечето случаи се изисква нова регистрация (след това може да се наложи верификация или верификация на мобилен номер.)

Има оферти за бонус без депозит, при които получената бонус сума трябва да бъде разиграна (заложена) Х на брой пъти преди да е възможно тегленето. Има обаче промоции, при които няма изискване за превъртане на сумата, а тя се дава под формата на безплатен залог – тоест, залагате я веднъж и при успешен залог, финалната печалба, която получавате вие е сума минус сумата на получения бонус без депозит. 

Така че след като решите да се възползвате от бонус без депозит, прочетете условията на офертата и действайте. 

След като сте изпълнили условията, е време да пристъпите към теглене (ако искате, разбира се). В почти 99% от букмейкърите първото теглене е съпътствано с верифициране на акаунта. Много трудно, който и да е сайт за залози, ще позволи да направите първото си теглене без да бъдат проверени вашите лични данни и акаунтът ви. Сами разбирате, че това не е хрумване на хазартните сайтове, а един вид застраховка и уверение, че вие и вашите посочени данни при регистрацията съвпадат. 

Ако всичко с акаунта ви е наред, може да изберете един от методите за теглене в Спортингуин и да получите парите си. 

ВАЖНО: Компанията Sportingwin уточнява, че всяко теглене ще бъде извършено с метод, с който вече е депозирано във вашата сметка (всъщност, това е честа практика при почти всички букмейкъри.) 

Ето и методите, които поне към този момент са налични за теглене в сайта на Спортингуин (както вече казахме, все още депозитите са невъзможни). Със сигурност при стартиране на сайта в пълния му вид опциите за теглене ще бъдат още повече: 

  • Дебитна/Кредитна карта
  • Банков трансфер
  • Екопейз/ EcoPayz
  • SafeCharge

Мнение на Букмейкър Рейтинги за бонуса

Както вече уточнихме, поне в началото на своя онлайн път в България Спортингуин все още няма оферта за бонус без депозит, която да разгледаме. За разлика от други букита, които още преди официалното си стартиране заложиха на добър подход с промоция за бонус без депозит за бъдещите си нови клиенти, от Sportingwin все още няма подобни индикации.

Твърде възможно е със стартирането на депозити в сайта, букито да предприеме подобен подход, предлагайки на бъдещите си нови (а може би и настоящи клиенти) оферта за бонус без депозит.

Без значение дали промоцията ще бъде бонус без депозит 5 лв или бонус без депозит 10 лв, една такава оферта би било чудесно отношение към клиентите на компанията.

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Има ли бонус без депозит в Sportingwin?

Към този момент няма активна оферта за бонус без депозит, но ви съветваме да следите рубрика Бонуси в Букмейкър Рейтинги, където ежедневно може да намерите абсолютно всички бонуси, включително и бонус без депозит.

❓ Как се взима бонус без депозит в Sportingwin?

Всяка оферта за бонус без депозит има конкретни условия, които трябва да изпълните – някои са свързани с отваряне на нова сметка (регистрация), други изискват е последваща верификация и т.н. 

❓ Как се превърта бездепозитния бонус на Sportingwin?

Ако в дадена оферта за бонус без депозит има изискване за превъртане, трябва да го изпълните, за да може след това да заявите теглене.

❓ Как да изтегля пари от бонуса без депозит на Sportingwin?

Ако сте изпълнили всички условия по бонуса без депозит и ако всичко с акаунта ви е наред – тоест, минали сте процеса по верификация, изберете един от методите за теглене, въведете сумата и изчакайте срока, в който парите ще бъдат при вас.

Стефан Ралчев
Главен редактор
Материалът е проверен и одобрен
на 20.05.2024 от Стефан Ралчев
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P