50 лева бонус

Без превъртане

Вземи бонус

NETELLER ревю – депозит и теглене, мнение, отзиви от клиенти

Ревю на компанията

Betwinner €130 Бонус за футболни залози130 с код: BRATINGS Начален бонус от bwin за футболни залози222 лв.
Начален бонус 200 лв. от efbet за футболни залози200 лв.
18+ | Важат правила и условия!

Бонуси от букмейкъри, които приемат плащания с NETELLER

NETELLER е вторият по популярност т.нар. Digital Wallet в сферата на разплащанията с букмейкъри онлайн, след Skrill. NETELLER е по-разпространен в Азия и Южна Америка, но в последните години повече хора, включително от България го използват. Компанията е основана през 1999г. в Канада, а през 2004г. седалището се мести на остров Ман.

NETELLER притежава всички предимства характерни за Digital Wallet – депозити и теглене от букмейкъри, казина, покер стаи и ФОРЕКС сайтове, изпращане на пари на близки и приятели, високо ниво на сигурност и лесен достъп до парите в сметката ви по всяко време, посредством Net+ MasterCard от NETELLER.

Компанията беше и спонсор на лондонския Кристъл Палас, за 2, добри за тима, сезона – от 2014 до 2016 г.

Сигурност

Сигурността в интернет вече е от изключителна важност, има множество атаки от вируси, кражба на пароли (т.нар. phishing) и други. Също така ако свободно използвате дебитна или кредитна карта, въвеждайки номерът всеки път, е възможно детайлите да бъдат копирани.

NETELLER, от своя страна, е много сигурен избор за онлайн разплащанията и спокойствието ви по няколко причини. NETELLER сметката запазва вашите финансови детайли (карта/банкова сметка – които ползвате), но информацията е криптирана и когато плащате онлайн – самите финансови детайли са скрити.

Сигурността на самата NETELLER сметка пък е гарантирана от Secure ID (код който избирате и трябва да помните освен паролата) или Two-Step Authentication (2FA). Ние ви препоръчваме да си активирате втората опция, която на практика заменя SecureID, на практика е непробиваема и не трябва да се помни.

2FA (Google Authenticator) е приложение, което си сваляте за iPhone или Android, и въвеждате уникален код от него когато се логвате в акаунта си или правите транзакция. Така, практически е невъзможно някой да влезе в сметката ви, защото това би значело да са ви откраднали както паролата, така и телефона/таблета, на който е 2FA app-a.

Инструкциите за активиране са следните:

 1. Свалете си безплатното Google Authenticator приложение от Аpp Store или Google Play
 2. Влезте в NETELLER сметката си – Settings -> Security Settings -> и кликнете Enable за Two-step AuthenticationСигурност - 2FA активиране в нетелър
 3. Натиснете Get Started и въведете своето Secure ID, за да продължите
 4. Вземете телефона си, влезте в Google Authenticator и сканирайте баркода на екрана на компютъра ви, въвеждайки и допълнителния код.

Така сметката ви ще е напълно защитена, и всеки път като плащате или се логвате ще въвеждате кода който се вижда в Google Authenticator app-a.

NETELLER депозит опции

Сметката ви в NETELLER може да бъде заредена по много начини – с кредитна или дебитна карта, с банков превод, с paysafecard, с Skrill и дори с bitcoin.

Ако не бързате (отнема около 2-3 дни) и искате да качите по-голяма сума в сметката си – добре е да използвате банков трансфер, защото е напълно безплатно. Повечето други опции имат различна такса (за VIP клиенти-обикновено безплатно), но пък предимство е, че парите влизат веднага и може да ги ползвате моментално.

NETELLER опции за теглене

Можете да теглите пари от акаунта си в NETELLER, към VISA карта, към банкова сметка, а също може да използвате и Net+ MasterCard – за плащания или теглене в брой.

Net+ MasterCard

Net+ MasterCard e реална пластика от MasterCard която може да получите от NETELLER, давайки ви достъп до пари в брой на практически всички банкомати в света, както и плащане навсякъде където се приема MasterCard. С тази карта вие имате достъп до парите в NETELLER сметката си по всяко време, балансът на картата е същият като този на сметката ви и не може да бъде преминат (не е кредитна карта).

Картата няма месечни или годишни такси, плащате 10 Евро еднократно за получаването ѝ, а после – в зависимост от транзакцията, която правите, има такса за теглене от банкомат, но плащането на POS терминал е безплатно. С оглед това, че в България най-добрата опция е NETELLER сметката ви да е в Евро и да си направите и еврова банкова сметка, то ви съветваме и картата която ползвате да е в Евро (така или иначе няма BGN като опция). Така ако правите плащания в Евро с картата – няма да имате такси за превалутиране, но ако плащате в друга валута (включително в Лева) – имайте предвид, че има 3.99% такса.

NETELLER VIP

NETELLER предлага ВИП програма за клиентите, които правят над определена сума транзакции на година. ВИП статусът, който си „заработите“ с депозитите към букмейкъри и други сайтове онлайн, се запазва и за следващата календарна година, което е голямо предимство и спокойствие.

Клиентите които се радват на ВИП статус имат множество предимства – по-ниски или никакви такси, сметки в различни валути, бърз съпорт, персонален мениджър (за по-високите ВИП нива), по-високи лимити – за теглене и качване на средства, и особено цененото безплатно пращане на пари към приятели.

Нивата са Bronze, Silver, Gold, Platinum & Diamond. Като нивата Platinum и Diamond – получавате и кешбек, върху депозитите си, съответно – 0.25% и 0.5%, което е особено примамливо за най-активните клиенти.

NETELLER ВИП предимства

Neteller VIP status

Neteller VIP status 1

NETELLER Мобилно Приложение

NETELLER има мобилно приложение, което е много полезна добавка към десктоп версията. Можете да пращате пари на приятели, роднини, да качвате и теглите пари от сметката си, а също така – да верифицирате сметката си напълно през апликейшън-а. Приложението е достъпно за iPhone и Android.

Регистрация

Откриването на сметка в NETELLER е бързо и лесно. По-долу са изброени основните стъпки:

 1. Използвайте този линк за да отворите сметката си и да можете да използвате нашата помощ при нужда вбъдеще
 2. След това е време за вашите данни – адрес, и-мейл, имена. Просто следвайте инструкциите. Важен е изборът на валута на сметката, защото тя се сменя доста трудно на по-късен етап. Силно ви съветваме да изберете Евро, и да си направите банкова сметка в Евро. Причината е, че ако качвате пари от левова банкова сметка към левов NETELLER акаунт – те все пак преминават през Евро (превалутиране) и ще губите малък % от парите. Същото е и при теглене. Затова ако предпочитате да ползвате Левове – по-добре си отворете Skrill сметка в Лева, тък като там можете да качвате/теглите Левове, директно, без превалутиране.

Регистрация в нетелър 1

Регистрация в Нетелър

 

След тези стъпки сметката ви е отворена, но е добре да я верифицирате веднага (виж следващата секция), понеже така или иначе ще ви се наложи скоро за да можете да ползвате всички предимства.

NETELLER верификация на сметка

Верификацията се състои от няколко стъпки, като имаше добавени допълнителни изисквания през 2017-та, но тук можете да видите всички детайли и да получите помощ. Добре е да се верифицирате още в началото, лимитите за неверифицирани сметки са доста ниски.

За да си верифицирате сметката първо трябва да депозирате пари в нея (колко пари ще вкарате няма значение). Това става от бутона „Money In”, а методите които можете да ползвате са доста – кредитна/дебитна карта, банкова сметка, Skrill, bitcoin и други. След това, най-отгоре в акаунта ви – имате съобщение „Increase your limits by verifying your account”, което ви води до процеса по верификация.

 1. Ще трябва да си изберете няколко Въпроса и Отговора за сигурност
 2. NETELLER има процедура за верифициране напълно онлайн, трябва да приготвите документ за самоличност и камерата на устройството (компютъра например), което ползвате, да работи. След това следвайте инструкциите на екрана.
 3. Имайте предвид, че понякога пълната верификация не се получава и се налага да изпратите снимки на документ за самоличност или също документ за верификация на адрес. Това може да е банково извлечение, сметка за ток, вода, телефон (документа трябва да е получен по пощата, на хартия и да е не по-стар от 3 месеца)

NETELLER поддръжка

Поддръжката в NETELLER е на задоволително ниво – отговорите обикновено са в рамките на 24 часа, а ако сте ВИП клиент – още по-бързо. Също така ако сте VIP – имате опция за Live Chat в акаунта, която доста хора предпочитат.

Въпреки това – ви съветваме ако имате проблем или забавяне да ни пишете, и ние ще опитаме да ви помогнем и да ускорим разрешението посредством нашите контакти с компанията. Често това е изключително полезно за посетителите на bookmaker-ratings.bg.

[email protected] – за всички клиенти
[email protected] – за клиенти, които има VIP статус

Информация за компанията

Име:

NETELLER

Адрес:

Остров Ман Дъглас IM1 2PT Odax-house, Finch road

Дата на създаване:

1999 г.

Live chat:

Има

Валути

EUR
RUB
RON
USD
GBP
AUD
BGN
HUF
DKK
INR
CAD
MYR
MAD
MXN
NGN
NOK
PLN
SGD
TWD
CHF
JPY
SEK
TND

Поддръжка на езици

Руски
Арабски
Португалски
Норвежки
Английски
Шведски
Немски
Датски
Гръцки
Испански
Френски
Италиански
Полски
Турски
Корейски
Японски

Версии на сайта

Вход
Мобилна
версия
IOS
Android
Windows
Phone
Версии

Плюсове и минуси

Минуси:
 • Депозитите в Български Лева се таксуват за превалутиране
 • Необходимост от верификация
 • Не всички букмейкъри приемат NETELLER
Плюсове:
 • Безплатни депозити и плащания към букмейкъри
 • Ниска такса за трансфер между акаунти в NETELLER
 • Високо ниво на сигурност
 • Бърз депозит без да напускате сайта на букмейкъра
 • Мобилно проложение за Android и iOS
 • Net+ MasterCard
 • NETELLER VIP програма
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 2
 • НС

  Също така посоченото по-горе, че имат онлайн чат не отговаря на истината. Нямат никаква форма на онлайн съпорт, включително чат.

 • НС

  Преди месец изтеглих 100 Euro от този сайт към сметка по дебитна карта към българска банка. Парите никога не пристигнаха и ги няма в нетелър. Нетелър нямат официален онлайн съпорт. След телефонни разговори, които струваха още 50 евро, се установи, че никога няма да се установи какво се е случило с парите. Преди това имах и успешни тегления. Не крадат постоянно само понякога.
  Изцяло мошенически сайт, ако имате намерение да си теглите парите през него в никакъв случай не го използвайте – те са 1000% ненадеждни.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация