Треньорът на Марек: Нямахме свежест, избягахме от нашата игра

Стефан Ралчев
Може би физическите сили ни напуснаха

Старши треньорът на Марек Танчо Калпаков коментира мача с Дунав Русе от поредния кръг във Втора лига, завършил наравно 1:1 с изравнителен гол за противника в 94-ата минута.

„Тежко се говори, когато сме допуснали гол в продължението. Но може би с оглед играта в целия мач, резултатът е закономерен. Много рано почнахме да пазим резултата и да бягаме от своята игра. В отбора нямаше необходимата свежест. Налага се в мачовете участие да взимат едни и същи играчи.

Но избягахме от това, което правим най-добре – да си подаваме топката. Второто полувреме играхме почти изцяло с дълги топки. С оглед резултата искахме да затворим мача, да пуснем високи играчи, за да парираме дългите подавания и центрирания на Дунав. Те дойдоха да се надиграват с нас, имаха и добро владеене на топката и своите положения. Този мач искахме да го спечелим дори и с недобра игра, но злощастно се разви и ни изравниха в продължението“, каза Калпаков пред официалния сайт на Марек Дупница.

„Всички момчета се хвърлиха и имаха желанието да спечелим. Може би физическите сили ни напуснаха. Но и Дунав хвърлиха всичко възможно, търсиха изравняването и за наша жалост го постигнаха в последните минути“, обобщи треньорът на Марек.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P