Юношите на ВК Нефтохимик продължават към допълнителните квалификации

Стефан Ралчев
От тук следва да се сформират два допълнителни турнира с по 4 отбора

Отборът до 18 г. на ВК Нефтохимик 2010 продължава борбата за финалите на Държавното първенство в тази възраст на допълнителни квалификации, пише официалният сайт на клуба.

Момчетата със старши треньор Мартин Пенев и помощник Веселин Стоилов, начело с капитана си Антоан Ценов, завършиха на трето място в квалификационна Група Е в Пловдив.

Момчетата победиха вчера пернишкия Миньор с 3:0 (20, 22, 20), а загубиха от победителя в турнира Левски с 0:3 (17, 17, 15).

В оспорвана битка за второто място с домакина Виктория младите „нефтохимици“ отстъпиха в спортната зала на СУ „Цар Симеон Велики“ с 1:3 (-21, 22, -21, -21).

Преди този мач вече се знаеше, че отборът на Пенев при всички положения отива на допълнителни квалификации, тъй като Миньор остана без победа след 0:3 от Левски.

Директно за финалите на ДП се класират победителите в четирите квалификационни турнира в Пловдив, Севлиево, Стара Загора и София.

Заелите второ и трето място във всяка група, сред които е ВК Нефтохимик 2010, сформират два допълнителни турнира с по 4 отбора. Първите два от всеки поток попълват формата на финалите, които са с 8 тима.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P