Официално: ЦСКА обяви новия доста неизвестен треньор

Стефан Ралчев
Томислав Стипич ще води червените

Томислав Стипич е новият треньор на ЦСКА, съобщиха от клуба. Хърватинът с германски паспорт се присъединява към „армейците“ за 1+1 години.

За последно наставникът води латвийския Рига, с който спечели купата на страната през 2023 г. и остана на точка от шампионската титла. Сред успехите му се отличава и спечелената с Ауда купа, която е първи трофей в историята на клуба.

Новият треньор на ЦСКА пристига у нас с трима помощници. Помощник-треньор ще бъде латвиецът Сергей Козанс, който е дясна ръка на Стипич както в Ауда, така и в Рига.

Треньор на вратарите ще е Горан Брашнич, бивш национал на Босна и Херцеговина, а в последствие и треньор на представителния тим на родината си. Присъединява се към щаба на Стипич в Ауда, следва го в Рига, а от днес вече ще тренира вратарите на „армейския“ тим.

Кондиционен треньор ще бъде Миленко Кумич с повече от 9 години опит с сферата, специализирал във футбола и разработил множество програми за реализиране на пълния потенциал на футболистите и достигане на пика в точния момент.

Стипич ще бъде представен официално пред „червената“ общност на 10.06. по време на вече насрочената пресконференция.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P