Официално: Левски обяви Станислав Генчев

Стефан Ралчев
Договорът на треньора е за 2 години

Станислав Генчев е новият старши треньор на представителния тим на Левски.  Договорът на специалиста е за срок от 2 години.

В щаба на Станислав Генчев влизат помощник-треньорите – Живко Миланов и Дарко Тасевски, треньорът на вратарите Йордан Господинов и кондиционният треньор Петър Пеев.

Ръководството на „ПФК Левски“ ще представи официално Станислав Генчев, като допълнително ще обяви датата и часа на събитието.

Станислав Генчев е роден на 20.03.1981 г. Започва професионалната си футболна кариера в „Левски“, през сезон 1998/99 година, записвайки 75 мача и 7 гола със „синия“ екип.

С „Левски“ е шампион на България за 2001 година, четирикратен носител на националната купа – 2000, 2002, 2003 и 2005 година и носител на Суперкупата на България за 2005 година.

Треньорската кариера на Станислав Генчев стартира в „Етър“ през сезон 2017/2018 година. За последно специалистът бе начело на „Крумовград“, а преди това е водил „Лудогорец“, „Локомотив“ (София) и „Ботев“ (Пловдив).

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P