По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Вземете Начален Бонус 100% до 222 лева и Free Play всеки ден от Bwin

Използван от 15 човека
Стойност на бонуса
222 лева
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

Вземете Начален Бонус 100% до 222 лева от коефициентите на bwin и допълнителни ежедневни Безплатни Награди до 30 лева СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯ.

ВАЖНО: Нужен е минимален депозит в рамер на 100 лева в рамките на 7 дни след регистрация. Офертата е валидна само за нови клиенти, които са регистрирали нова сметка през БУТОНА ВЗЕМИ БОНУС, който виждате.

Промоционален период

Начало: 25.06.2020 (00:00 часа)
Край: 07.07.2020 (23:59 часа)

Първи стъпки

 1. Регистрирайте се/създайте акаунт
 2. Направете депозит (минимум 100 лева)
 3. Вземете бонуса и влизайте всеки ден за вашите Безплатни награди

Как да превъртя бонуса

 • Началният бонус от 100% до 222 лева ще бъде кредитиран веднага след първия депозит.
 • Бонусът, заедно с депозираната сума, трябва да бъдат заложени 7 пъти за спортни залози с коефициент не по-малък от 1.70, преди да могат да бъдат изтеглени средства от сметката. Пример: Ако направите първоначален депозит от 100 лв., ще получите бонус от 100 лв. и е нужно да направите залози на обща стойност 1400 лв, за да изпълните условията.
 • Всички бонуси, които са част от тази оферта, са валидни за 30 дни. При неизпълнение на условията или неизползване на бонуса след края на този период, сумата на бонуса и/или евентуалните печалби от спортните залози, ще бъдат премахнати от Вашата сметка
 • 30 лв. (€15) допълнителен Free Play бонус ще бъде кредитиран под формата на безплатен залог FreeBet от датата на първия депозит, както следва: Ден 1 = 6 лв. FreeBet, Ден 2 = 6 лв. FreeBet, Ден 3 = 6 лв. FreeBet, Ден 4 = 6 лв. FreeBet и Ден 6 = 6 лв. FreeBet. Ако някой от дните бъде пропуснат, оставащите бонуси от офертата няма да могат да бъдат получени.
 • Вие ще можете да използвате безплатния залог за всякакъв вид спортни събития и aко безплатният залог FreeBet е оценен като „спечелен“, ще получите в сметката си печалбата от FreeBet, която ще е равна на стойността на FreeBet, умножена по посочения в талона за залагания коефициент минус стойността на FreeBet. Печалбата не подлежи на допълнителни условия за залагания.
 • Безплатният залог ще бъде валиден до 3 дни от датата на кредитиране.

За какво да внимаваме

 • Офертата е валидна само за първия депозит.
 • Тази оферта НЕ МОЖЕ да се комбинира с други оферти за нов клиент.
 • Тази оферта важи само за български граждани и лица, пребиваващи на територията на Република България.
 • Офертата не важи за депозити, направени с разплащателни методи Skrill и Neteller, банков трансфер или Paysafe карта.

Плюсове и минуси на Бонуса

+Рядко в българските букмейкъри се среща толкова висок Начален Бонус – 100% до 222 лева
+Освен Началния Бонус получавате възможност Всеки ден (в продължение на 5 дни) да взимате по 6 лева допълнителен Бонус
-За да се възползвате от Бонуса, трябва да депозирате не малката сума от 100 лева
-При взимането на допълнителния FreeBet, като в почти всички останали букмейкъри, ако залогът ви с FreeBet-а е печеливш, крайната ви печалба е умноженият FreeBet по коефициента, но минус стойността на FreeBet-а (6 лева). Тоест, ако заложите 6-те лева по коефициент 2.00, печелите 12 лева, но МИНУС 6 лева (стойността на фрий бета) – така реално печелите 6 лева.

Мнение на Букмейкър Рейтинги

Bwin за пореден път дава хубав Бонус за своите клиенти – извън постоянните, които са налични в платформата на букмейкъра. На практика плюс възможността да вземете до 222 лева начален бонус при регистрация, имате шанс да добавите още 30 лева в продължение на 5 дни, които ви идват като допълнителен Бонус. Да – началният депозит е минимум 100 лева и има условия за превъртане (7 пъти сумата на депозита и бонуса), но мтного рядко другите букмейкъри правят подобни промоции с толкова висок Начален Бонус.

Ако имате някакви въпроси, екипът на Букмейкър Рейтинги ще се радва да Ви помогне: [email protected]

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация