По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Bwin дава безплатен залог за мачове във Висшата лига

Използван от 74 човека
Стойност на бонуса
2 $
Превъртане
Срок за превъртане

За радост на феновете Висшата английска лига продължава и след празниците. Надяваме се, че ще се насладите още повече на мачовете от Англия с фантастичната оферта от платформата на Bwin.

ВАЖНО: Букмейкърът ще възнагради куража ви, като ви даде 2 лева (€1) безплатен залог, който да използвате по време на който и да е от мачовете от 22-рия кръг на Висшата английска лига, ако просто заложите преди началото на който и да е от двубоите.

Нужно е само да направите своя залог за поне 20 лв. (€10), на който и да е маркет при коефициент поне 1.5 преди началото на мачовете от 22-рия кръг на Висшата английска лига. Ако направите това, ние ще ви възнаградим незабавно с 2 лв. (€1) безплатен залог, който да ползвате на живо по време на двубоите!

Правила и условия

 1. Тази промоция е валидна само за избрана група от клиенти, които получат тази оферта по имейл директно от организатора на промоцията, или им е показана в уебсайта на организатора й.
 2. Тази промоция важи от 11.01.2020г., 02:00ч. CET до 12.01.2020г., 23:59ч. CET (“промоционален период“).
 3. За да се класирате за тази промоция е нужно да направите залог за поне 20 лв. (€10) на който и да е от мачовете от 22-рия кръг на Висшата английска лига, преди началото на двубоите.
 • Важат само единични залози.
 • Залози, направени в секцията за залози на живо преди началото на посочения мач, не важат за тази промоция.
 • Минималният коефициент трябва да бъде поне 1.50, а минималната заложена сума – поне 20 лв. (€10).
 • Важат само залози, направени с реални пари.
 • Залози, направени като безплатни залози, с бонус средства, отменени залози или залози, които са кеширани аут, не важат за тази промоция.
 1. Независимо от изхода на вашите залози, вие ще получите 2 лв. (€1) безплатен залог, който ще можете да можете на живо само на който и да е от мачовете от 22-рия кръг на Висшата английска лига. Безплатният залог важи веднъж на клиент.
 2. Безплатният залог ще бъде кредитиран автоматично, веднага след като всички изисквания за отразяването му бъдат изпълнени.
 3. Ако валутата на сметката на клиента е различна от валутата на тази оферта, то посочените суми ще се превалутират във вашата валута. Прилагат се следните курсове: 1 EUR = 1 CHF = 1 USD = 1 GBP = 2 BGN = 25 CZK = 300 HUF = 4 PLN = 4 RON = 80 RUB = 8 HRK
 4. Безплатният залог може да се ползва за какъвто и да е залог, а ако е печеливш, то нетната печалба от него ще бъде налична в клиентската сметка като реални пари, без изискване за отиграване.
 5. Безплатният залог важи само на живо на посочения класиращ мач, като след края на този мач ще изтече и няма да може да се ползва.
 6. Организаторът си запазва правото да промени или оттегли тази оферта по всяко време и без причина и/или предизвестие.
 7. Решенията на организатора по всички въпроси, свързани с тази оферта, са окончателни и задължителни.
 8. С участието си в тази промоция вие се съгласявате с тези Специфични промоционални правила и условия, както и с Общите ни промоционални правила и условия.
Стефан Ралчев
Главен редактор
Материалът е проверен и одобрен
на 31.07.2023 от Стефан Ралчев
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P