По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Специални Предложения от Winbet за футболни първенства в Европа

Използван от 42 човека
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

бързоразвиващият се букмейкър Winbet стартира нова промоция. Всяка седмица букмейкърът предлага нови и атрактивни предложения за футболните първенства в Европа.

Потребителите ще имат различни пазари за залози, като максималният залог на всеки пазар в тази промоция е 50 лева.

Промоционален период

Начало: 22.01.2021
Край: 31.12.2021

Правила и Условия

  1. Само единични залози може да бъдат поставени. Множествени залози и системи няма да се допускат.
  2. Кеш-аут опцията няма да е налична след поставяне на залога.
  3. Не се допускат повтарящи се залози. След като веднъж сте поставили залог за конкретен пазар, няма да е възможно да се постави друг залог за същия.
  4. Максималният залог за всеки пазар от Premier League Specials е 50лв.
  5. Всеки един пазар е описан със конкретен времеви период. Събития, случващите се извън този срок не влияят за уреждането на залозите.
  6. Уреждането на всички залози ще се случва възможно най-скоро, след приключване на последната среща, определяща техния резултат.
  7. При някои от предложените пазари е възможно да има равенство. В този случай се използва правилото на „Дет Хийт“, при което печалбата се разделя на броя селекции, които са печеливши.

Пример: При пазар „Кой от тези отбори ще отбележи най-много голове“ и залог от 20 лева на селекция Манчестър Юнайтед с коефициент 3.00, както и брой отбелязани голове според таблицата, ще получите 30 лева, понеже максималната потенциална печалба ще се раздели на броя печеливши селекции (2):

Отбор Брой голове
 Манчестър Юнайтед  3
 Ливърпул  3
 Челси  2
  • При селекции, които са свързани с конкретен играч и той не вземе участие в срещата на своя отбор, то всички залози за тях ще останат валидни.
  • Ако всички срещи, които са свързани с конкретните играчи в дадена селекция бъдат отменени или незавършили в срок от 48ч., то залозите за тях ще бъдат отменени.
  • В случай, че всички срещи от зададения времеви период не се изиграят в рамките на 48ч., то всички залози ще бъдат отменени.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация