до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус
По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Winbox бонуси всеки петък (без депозит) от Winbet

Използван от 196 човека
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Букмейкърската компания Уинбет стартира страхотна кампания – Winbox бонус всеки петък с или без депозит в зависимост от вашата активност в букмейкъра.

Промоционален период

Начало: 16.05.2022
Край: 17.06.2022

Как да взема бонуса

 1. Направете своята регистрация в Winbet.
 2. Влезте в профила си и започнете да играете в букмейкъра
 3. В часовият интервал 00:00 ч. (петък) – 23:59 ч. (четвъртък), всяка седмица ако сте активен клиент през този период ще имате възможност да се възползвате от допълнителни бонус оферти по избор – с или без депозит в петък, на база 7 – дневната ви игрова активност за съответният период.
 4. В меню „Моите Оферти“ > „Weekly WINBOX”, освен стандартните си оферти, можете да очаквате и допълнителна оферта под формата на Split бонус на база активността си за съответният период за игра по избор в една секция или на части в трите секции на сайта.

За какво да внимавате

 • Офертите се определят, спрямо активността на съответният клиент за периода петък – четвъртък и могат да бъдат заредени в клиентските профили под формата на Split бонус по избор с или без депозит.
 • Ако пропуснете да активирате оферта от конкретна бонус кампания и в “Weekly WINBOX” Ви бъдат заредени нови оферти в следваща бонус кампания, ще можете да активирате по един бонус от всяка кампания след успешен депозит или без, ако не се изисква такъв за нея.
 • Общата стойност на бонуса + депозита (ако се изисква направата на такъв) трябва да бъде разиграна до 100% на секция/секции по избор на клиента, за да се изпълнят условията на бонуса и да получите средствата, които се намират в бонус баланса.
 • Само уредени като печеливши или губещи залози влизат в условието за разиграване на депозита и бонуса в секция Спорт.
 • Всяка секция допринася различно за условията за разиграване на Split бонус.
 • Ако играчът реши да се откаже от бонуса, преди изтичането на неговата валидност, до цялата сума на бонуса, както и евентуалните печалби, ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.

Условия за използване на Split бонус

 • Split бонус може да бъде използван за игра, както изцяло в една секция, така и на части в трите секции на сайта.
 • За да може да използвате средствата от бонуса е необходимо след активиране на офертата да сте разиграли еднократно стойността на активиращия депозит (в случай, че се изисква направата на такъв) според условията на бонуса.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация