БР Чат
Промоции
Ранно изплащане за футбол от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Към офертата
18+ | Важат правила и условия

Колко пъти сте били изненадани от развоя на дадено събитие?! А попадали ли сте в ситуация, когато вашият фаворит е загубил аванса си в резултата? Тези неприятности ще бъдат заличени, благодарение на най-новата промоция в bet365. Букмейкърът осигурява изплащане на печалби, без да се влияе от крайния изход.

Правила:

Направете единичен залог преди мач на пазар Краен Резултат за срещи от Първа Лига на България и Висшата Лига на Англия, както и Шампионската Лига на УЕФА и Лига Европа на УЕФА, до и включително Събота, 1 Юни, 2019.

Ако отборът, на който сте заложили, поведе с 2 гола разлика в някой момент от мача, ние ще Ви изплатим пълната печалба, независимо дали по-късно противникът изравни или спечели мача.

 

Тази оферта важи само за нови и класиращи се клиенти.

Тази оферта важи за единични залози преди мач на пазар Краен Резултат за срещи от Първа Лига на България и Висшата Лига на Англия, както и Шампионската Лига на УЕФА и Лига Европа на УЕФА, до и включително Събота, 1 Юни, 2019.

Офертата не важи за случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите целия залог. Ако функция Затвори Залог е използвана за част от залога и Вашият отбор поведе с два гола, залогът ще се уреди на база останалия активен залог.

Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог преди началото на мача и Вашият отбор поведе с два гола, залогът ще бъде уреден на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, офертата няма вече да е валидна.

Вижте всички бонуси на Бет365

Препоръчваме
Коментари 0
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация