БР Чат
Промоции
Бонус за тенис (до 50%) от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Към офертата
18+ | Важат правила и условия

Пренасяме се в необикновения свят на тенис залозите, който е част от английския букмейкър Bet365. По-конкретно ще разгледаме вариантите за допълнително стимулиране на залагащите, в чиято основа се корени “Бонус за тенис”. Уникално предложение, отредено за тези потребители, които изпитват удоволствие от залозите на тенис и умеят да съчетават повече опции под формата на акумулатор.

Иде реч за оферта, увеличаваща общия коефициент на прави колонки, спрямо броя на селектираните пазари. Зачитат се единствено двубои, част от АТП, УТА, Големия шлем или отделните Чалънджъри. Причисляват се още националните състезания – Хопман Къп, Фед Къп и Купа Дейвис. Допускат се комбинации измежду три пазара, ако в акумулатора бъде включена друга опция, то бонусът моментално ще се деактивира. Ако целите класиране за промоцията, съставяйте залозите си на база краен изход, резултат за сет или победител в първата част на мача.

Останалите правила са сходни с бонуса за евро мачове, така че ще ги споменем най-обрано. Внимавайте с използването на Cash out, тъй като е забранено цялостното затваряне на талоните. Допуска се частичен кешаут, като процентовото увеличение се начислява към активната част на акумулатора. Букмейкърът следи строго за системни комбинации, поради наличието им в списъка със забранените средства за класиране към промоцията. Ако сте използвали някой от методите за залагане, като Lucky 15, Lucky 31, ще бъдете дисквалифицирани и няма да се сдобиете с допълнителна сума към потенциалната печалба.

Промяната на залог се допуска в случай, че го коригирате преди да е стартирал. Селекции, които са били променени след началото им или впоследствие са били добавени залози на живо към акумулатора, няма да се зачитат за валидни към бонуса.

Максималният размер на офертата е 100,000 евро или еквивалента й в друга валута. Това означава, че може да акумулирате залози на тенис единствено в тези размери, ако целите участие в бонуса. Разбира се, това са неизмерими величини и ще се наложат многократни селекции, за да се борите за подобна сума.

Най-общо сме оповестили процентовото увеличение в съставената таблица:

 

Вид  залог Процентов бонус
2-кратен залог 5%
3-кратен залог 7,5%
4-кратен залог 10%
5-кратен залог 15%
6-кратен залог 20%
7-кратен залог 25%
8-кратен залог 30%
9-кратен залог 35%
10-кратен залог 40%
11-кратен залог 45%
12-кратен залог или повече 50%

Вижте всички бонуси на Bet365

Препоръчваме
Коментари 0
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация