По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри

Бонус за тенис (до 70%) от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)

Използван от 243 човека
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Пренасяме се в необикновения свят на тенис залозите, който е част от английския букмейкър Bet365. По-конкретно ще разгледаме вариантите за допълнително стимулиране на залагащите, в чиято основа се корени “Бонус за тенис”. Уникално предложение, отредено за тези потребители, които изпитват удоволствие от залозите на тенис и умеят да съчетават повече опции под формата на акумулатор.

Максималният размер на Бонуса е 100 000 евро или еквивалент в друга валута.

Как да вземете Бонус Тенис

  1. Направете множествен залог преди мач с 2 или повече селекции за тенис на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис и Купа Били Джийн Кинг.
  2. Ако залогът е успешен, букмейкърът ще добави Бонус между 5% и 70% към печалбата Ви. Сумата на бонуса зависи от броя селекции. В таблицата по-долу може да видите различните бонуси.
  3. Бонусът се плаща в брой и се добавя към изтегляемия Ви баланс.

За какво да внимавате

  • Внимавайте с използването на Cash out, тъй като е забранено цялостното затваряне на талоните. Допуска се частичен кешаут, като процентовото увеличение се начислява към активната част на акумулатора. Букмейкърът следи строго за системни комбинации, поради наличието им в списъка със забранените средства за класиране към промоцията. Ако сте използвали някой от методите за залагане, като Lucky 15, Lucky 31, ще бъдете дисквалифицирани и няма да се сдобиете с допълнителна сума към потенциалната печалба.
  • Промяната на залог се допуска в случай, че го коригирате преди да е стартирал. Селекции, които са били променени след началото им или впоследствие са били добавени залози на живо към акумулатора, няма да се зачитат за валидни към бонуса.

Най-общо сме оповестили процентовото увеличение в съставената таблица:

Вид  залог Процентов бонус
Двоен 5%
Троен 10%
4-кратен залог 15%
5-кратен залог 20%
6-кратен залог 25%
7-кратен залог 30%
8-кратен залог 35%
9-кратен залог 40%
10-кратен залог 45%
11-кратен залог 50%
12-кратен залог 55%
13-кратен залог 60%
14-кратен залог или повече 70%

Мнение на Букмейкър Рейтинги

Този Бонус на практика радва тези от вас, които играят предимно множествени залози или така познатите ни комбо залози (прави колонки). Изискването е да направите множествен залог преди мача с 2 или повече селекции и в зависимост от броя успешни селекции, ще получите Бонус от Бет365. Това е единственият подобен бонус на пазара, ако трябва да сравняваме конкурентите, макар че много букита дават бонуси, свързани с комбо залози, но не и конкретно за тенис събития.

Стефан Ралчев
Главен редактор
Материалът е проверен и одобрен
на 17.05.2024 от Стефан Ралчев
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P