По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Специална оферта Висша лига от Winbet

Използван от 54 човека
Копирай промокод
Няма нужда
Всички бонуси Winbet
Стойност на бонуса
1000 LEV
Превъртане
Срок за превъртане

Без съмнение, всеки голям футболен шампионат си има своя чар, но специално Висшата лига на Англия е една от най-предпочитаните за гледане и за залагане. Winbet са се постарали да я направят още по-атрактивна, като са добавили специален бонус, изцяло предназначен за нея и по-конкретно за срещите от всеки съботен ден на първенството. Лесен и на практика неизчерпаем бонус, който няма да ви ангажира с дълъг списък от условия, но пък би могъл да ви осигури допълнителна печалба в размер на до 1000 лева.

Това, което се изисква от вас е да направите залог на права колонка с минимум три мача, като при евентуално тяхно познаване ще получите допълнителни 5% на вашата печалба. Например, при печеливш залог от 10 лева на три срещи с общ коефициент от 10.0, сумата, която ще се добави към сметката ви ще е 100 лева плюс 5% от 100 или иначе казано 105 лева.

Бонус процентът се покачва пропорционално с всеки добавен двубой към правата колонка, като при 4 срещи получавате 10%, при 5 срещи – 15% и така до 8 срещи, където бихте достигнали максимума от 30%. Ако използваме същия пример със залог от 10 лева и сформиран общ коефициент от 10.0, но вече от осем мача, то при успех бихте спечелили 100 лева плюс 30% от 100, което се равнява на общо 130 лева.

Друг е въпросът, че рискът за загуба при всеки следващ добавен мач се увеличава, а и обикновено в събота двубоите от английската Висша лига са не повече от седем на брой. Нямате право да използвате системи за пълно комбиниране и комбинирани залози или затваряне на залога, но пък имате право да правите залози преди мача, на живо или комбинация от двете.

Условия за ползване

1. Футболни срещи само от събота и само от английската Висша лига.

2. Минималният брой на играните в права колонка срещи е три.

3. Максималният залог на бонуса е до 30% от печалбата и на стойност до 1000 лева.

4. Без право на системи и кеш-аут опцията.

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация