По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

До 50% Допълнителна Печалба при залог на Спорт и На Живо

Използван от 20 човека
Стойност на бонуса
10000 лева
Превъртане
Срок за превъртане

Вземете до 50% допълнителна печалба при множествени залози в секция Спорт и На Живо. Може да видите ревюто ни за Winbet и да разберете за още актуални промоции на букмейкъра.

Квалифициращите залози се отнасят само за конкретния ден (09.01.) на пазари с коефициент над 1.30. За квалифициращи се зачитат само множествени залози на поне 3 срещи. Единични и системи няма да се зачитат към промоцията.

Промоционален период

Начало: 09.01.2022
Край: 09.01.2022

Правила и Условия

  • Към промоцията се отнасят залози, направени в секциите „Спорт“ и „На Живо“ на 09.01.
  • При квалифициращите залози ще се разглеждат единствено селекции с минимален коефициент 1.30. Може да се поставят и залози със селекции с по-нисък коефициент, но тези селекции няма да допринасят за % допълнителна печалба.
  • За квалифициращи се зачитат само множествени залози на поне 3 срещи. Единични и системи няма да се зачитат към промоцията.
  • Залози с бонус средства няма да се зачитат в полза на промоцията.
  • Няма значение дали залозите са направени преди събитията или на живо.
  • Няма ограничение за минимална сума на залог.
  • Няма ограничение в броя на квалифициращите залози.
  • Всеки клиент с печеливш квалифициращ залог ще получи допълнителен процент от нетната печалба (печелившата сума – заложената сума) автоматично според следната таблица:

Брой печеливши селекции    % допълнителна печалба
3    3%
4    5%
5    10%
6    15%
7    20%
8    25%
9    30%
10    40%
11    50%

Пример 1: Имате залог на стойност 10 лева с 5 печеливши селекции с общ коефициент 7.00. Вие ще получите 70 лева + 10% от нетната печалба, която е 60 лева (печалба-залог). По този начин общата сума за получава ще бъде 76 лева.
Пример 2: Ако имате залог от 10 селекции, но 2 от тях са отменени, то процента допълнителна печалба ще се коригира на 25%.

  • Максималната допълнителна печалба, която може да се изплати от всеки един квалифициращ залог е 10 000 лева (5000 евро).
  • Сумата на допълнителната печалба ще се изчислява още при поставянето на залога и ще бъде в клиентския профил веднага след уреждането му, като няма да има никакви допълнителни условия за разиграване.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация