По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Бонус за Всеки гол в Бундеслигата от Winbet

Използван от 56 човека
Стойност на бонуса
5 лева
Превъртане
Срок за превъртане
7 дни

Настъпи най-очакваният момент за футболните фенове и за любителите на залозите. След почти два месеца пауза, в която почти целият световен спорт с малки изключения, бе „парализиран“, ето, че първото силно първенство се завръща. Германската Бундеслига първа прави рестарт.

Българският букмейкър Winbet предлага Бонус за Всеки гол в Бундеслигата от предстоящия кръг.

За всеки гол в събота ще получите Бонус в размер на 2 лева, а за всеки отбелязан гол в неделя Бонусът е 5 лева. За да получите бонуса, трябва да направите квалифициращ залог в събота или неделя на минимален коефициент 1.30 (може и по-висок). Минималната сума на квалифициращия залог е 20 лева. Трябва да знаете, че полученият Бонус трябва да бъде разигран 4 пъти на селекции с минимален коефициент 1.30. Срокът за активиране и разиграване на бонуса е 7 дни.

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПЕРИОД
Начало: 15.05.2020
Край: 18.05.2020

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

  1. За да получите бонус е необходимо да имате направен квалифициращ залог на някоя от срещите от Първа Бундеслига на 16.05.2020както и на 17.05.2020.
  2. За квалифициращи се считат залози направени на минимален коефициент 1.30.
  3. Минималната сума на квалифициращ залог е 20 BGN (или еквивалента в друга валута).
  4. При квалифициращ залог за футболна среща от Бундеслигата в събота (16.05.2020), всеки клиент ще получи по 2 BGN бонус за гол, отбелязан във всички срещи в съответния ден. За пример, ако клиент има квалифициращ залог на една среща, и общо за деня има отбелязани 10 гола, то той ще получи бонус на стойност 20 BGN.
  5. При квалифициращ залог за футболна среща от Бундеслигата в неделя (17.05.2020), всеки клиент ще получи по 5 BGN бонус за гол, отбелязан във всички срещи в съответния ден. За пример, ако клиент има квалифициращ залог на една среща в неделя, и общо за деня има отбелязани 10 гола, то той ще получи бонус на стойност 50 BGN.
  6. Бонусът, спечелен по правилата на промоцията, ще бъде кредитиран във вашата сметка до 24 часа след приключване на двубоите от кръга. Ако бонусът не бъде добавен в посочения срок е необходимо да се свържете с нас, за да добавим бонуса допълнително.
  7. Бонусът ще бъде добавен по сметката Ви със следните условия:

12.5Бонусът трябва да бъде разигран 4 пъти на селекции с минимален коефициент 1,30.
12.6. Срокът за активиране и разиграване на бонусът е 7 дни.

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация