Отмени
Филтри

Бонус Лоялност от Bet365

Използван от 128 човека
0 коментара
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Новопривлечените клиенти не са единствените, облагодетелствани от щедрата промоционална система на английския букмейкър. Bet365 се отнася с внимание към регулярните участници в спортния раздел, като ги възнаграждава с изкушаващ “Бонус лоялност”. В следващите редове ще разкрия мита за получаването на кредитите и усвояването им.

Как да получа Бонус Лоялност

За разлика от бонусите без депозит на конкурентни букмейкъри, Bet365 не налага точна формулировка за взимането на офертата. Залагайки редовно в спортния сегмент на сайта, системата ще ви забележи и автоматично ще ви включи в своеобразния VIP клуб за спортни фенове (б.а. – съществуват сходни програми за Казино и Покер).

От личен опит ви уверявам, че е желателно да акумулирате стойностни ежеседмични залози, за да попаднете под прицел. Облози между 100 и 1000 лв. всяка седмица биха ви донесли кредити около 10 до 20 лв. Факт е, че цифрата не е внушителна, съпоставяйки я със заложената сума, но от друга страна, не се налага депозит или досадно разиграване.

А другото, което не е за пренебрегване, е обвързано с необходимостта от нулиране на банката. Бонусът се зарежда при липса на средства в клиентския портфейл.

Активиране на офертата

Ако сте избрани за участие в Бонус Лоялност, Bet365 ще ви уведоми на електронната поща или чрез лично съобщение в сайта. Активирането на кредитите се изпълнява чрез:

  • клик върху аватара -> “Мои оферти” -> “Изискай бонуса”

Връчената сума ще бъде генерирана в неизтегляемия игрален баланс, оставайки достъпна единствено за залози на спорт.

Бонус Лоялност Bet365

Усвояване на кредитите

В родното уеб пространство витае некоректна информация, свързана с усвояването на предоставената сума. Не се нуждаете от неколкократно разиграване на бонуса, а единствено трябва да го заложите на спортни събития, независимо от дисциплината и избраните маркети. Допуска се участие както със сингъл залози, така и с множествени селекции.

Препоръчвам ви оползотворяването на кредитите на прави колонки, тъй като участвате с бонус, а не с лични средства. Освен това потребителят прибира единствено нетната печалба, докато използваните кредити се анулират от потенциалната стойност на фиша.

За да изразходите наличните бонус средства, посочете стойността на облога и маркирайте опцията “Използвай кредити за залози”, която се намира в долната част на електронния фиш. Имате точно 30 дни, за да използвате кредитите, в противен случай ще бъдат иззети от акаунта.

Бонус Лоялност Бет365

Най-добрите бонуси от БР
Коментари 0
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация