По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

❗️ ВАЖНО: Бонусът НЕ Е наличен в момента

Разнообразието от бонуси на различните букмейкъри е един от важните критерии, по които може да направите вашата преценка – дали да използвате услугите на букито, или да преминете към следващия вариант. Общо взето видовете бонуси могат да се поставят в няколко категории – за нов клиент, кешбек, презареждане, джакпоти (с познаване на мачове). Има и някои по-специфични, сред които бонус ранно изплащане (независимо от спорта – може да бъде за футбол, тенис, баскетбол, волейбол, хандбал), бонус нулево равенство, бонус за права колонка, бонус за актуални събития (във футболните мачове за картони, голове, корнери и т.н.; в тениса за брой сетове, в бокса за брой рундове и други). Общо взето това са някои от най-популярните бонус промоции.

Специално внимание ще обърнем на Бонуса без депозит и по-конкретно на bet365 бонус без депозит. По принцип този вид оферти се предлага сравнително рядко както от българските, така и от международните хазартни компании. Няма точен отговор на въпроса – кога даден букмейкър ще пусне оферта за букмейкъри бонус без депозит. Такава кампания е по преценка на букито.

Bet365 бонус без депозит

🎁 Бонус без депозит 10 лева безплатен залог
🔥 Промокод за bet365 BRATINGS
💵 Минимален депозит 10 лева; 25 лв (Neteller); 30 лв (ePay.bg); 200 лв (банка)
☝ Bet365 начален бонус 100% до 100 лева
💸 Теглене и срокове Skrill – 1 ден, Карта – 1-5 дни, Банка – 2-10 дни, Neteller – 12 часа

Истината е, че Бет365 е единственият букмейкър, който периодично и категорично можем да кажем – доста често, предлага на своите клиенти бонус без депозит bet365.

Какво представлява Бонус без депозит в Бет365

Бонусът без депозит в Bet365 най-често представлява определена сума, която пристига при вас под формата на Безплатен залог. Наблюденията са, че много често бонусът е в размер на 10 лева, които букито дава за залог на конкретно спортно събитие (най-често това е футболен мач).

Добрата новина е, че офертата е bet365 първоначален бонус без депозиране – тоест, от вас наистина не се изискват никакви пари като депозит. В много други случаи, ако вече имате активна сметка, ще трябва да депозирате. Тук обаче конкретната оферта се предлага без никакъв депозит (макар че в началото, когато сте отваряли сметката си, със сигурност сте депозирали някаква сума.) Идеята е, че потребителите получават този bet365 бонус без депозит – например на стойност 10 лева, без да бъдат карани да зареждат сметката си с каквито и да е суми.

Ливърпул - Реал Мадрид безплатен залог

Бонус код Бет365

За някои бонус оферти букмейкърите изискват конкретни бонус кодове. Може да става въпрос за начална оферта при откриване на нова сметка или за последващи промоции. В букмейкъра Bet365 също може да употребявате Bet365 бонус код – това е BRATINGS, който е партньорският код на Букмейкър Рейтинги.

Малко преди да финализирате регистрацията си, има поле, в което пише Бонус Код – в него може да изпишете BRATINGS. Кодът на практика не променя стойността на последващия бонус, който ще получите след отваряне на акаунта си, нито ще промени сумата. Но така ще се присъедините към огромната общност на Букмейкър Рейтинги и по-важното – ще научавате абсолютно всички актуални бет365 бонуси и промоции не само на въпросния Бет365, а на всички останали лицензирани сайтове за залози в България. Включително и всички оферти за бонус без депозит, който ще се появят на пазара. А както знаете, повечето от тях са за доста ограничено време, така че е напълно възможно да ги изпуснете или просто да не ги видите… Имайки бонус кода под ръка и използвайки го, това няма как да се случи.

Как да взема бонуса

 1. Добавете на фиша си избрана селекция за Ливърпул и Реал Мадрид – единичен или създай залог.
 2. Маркирайте квадратчето „Безплатен залог“.
 3. Натиснете заложи. От игралната ви сметка няма да бъдат взети 10 лева и ще използвате безплатния залог, който имате.

безплатен залог за финала на ШЛ

Правила и условия на бонуса

 • Офертата е валидна само за нови и класиращи се клиенти.
 • Печалбите от безплатния залог ще бъдат добавени към изтегляемия ви баланс, но без сумата на безплатния залог.
 • Имате право на САМО един безплатен залог на един фиш.
 • Ако правите Безплатен Залог за Ливърпул – Реал Мадрид от финала за Шампионска лига, фишът трябва да съдържа само селекция от това събитие.
 • Можете да използвате безплатния си залог до началото на срещата.

Наличен ли е бонусът без депозит в bet365

Както вече казах по-горе, Бет365 бонус без депозит не е наличен във всеки един момент в платформата на сайта. Офертата се предлага според решение на букмейкъра и пак според негово решение за конкретно спортно събитие. Така че в момента конкретната оферта за Бет365 бонус без депозит не е налична, но екипът на Букмейкър Рейтинги ще актуализира своевременно информацията. В момента, в който има bet365 първоначален бонус без депозиране, информацията на нашия сайт ще бъде обновена и вие ще имате достъп до офертата.

Методи на теглене / как мога да изтегля бонуса

След като имате налична оферта за Бонус без депозит, следва въпросът – нужно ли е и ако е нужно, колко пъти се превърта бонусът. До момента от натрупаните наблюдения за офертите на Бет365 не е имало изискване за брой превъртания на получената бонус сума. Единственото условие за изиграване на сумата е да бъде заложена, т.е. използвана, защото след определено време (посочено е в условията) ще бъде загубена. И трябва да използвате получените пари наведнъж, т.е. не може да правите отделни залози. Например – ако имате 10 лева bet365 бонус без депозит, трябва да го изиграете наведнъж, не може да направите 2 залога по 5 лева или няколко по-малки залози, разбивайки сумата на по-малки стойности.

Другият въпрос, който може да интересува клиентите, е как може да се изтегли бонуса, след като дай боже сте генерирали печалби от него. Отговорът е лесен – може да използвате абсолютно всички възможности за теглене, които са налични в Бет365. А те са:

 • Дебитна/Кредитна карта (Visa, Mastercard)
 • Банков трансфер
 • Скрил
 • Нетелър
 • ПейсейфКард

Разбира се, всеки един от тези методи има своите специфики или по-скоро някои условия. Минималният размер, който може да изтеглите от сметката си в Бет365, е 10 лева (с карта, Скрил и ПейсейфКард). 25 лева е минималното теглене, ако използвате Neteller и 75 лева е минимумът, който може да вземете от акаунта си чрез банков превод.

Най-бързо става тегленето с Нетелър (до 12 часа), до 24 часа парите ще бъдат при вас, ако употребявате ПейсейфКард и Скрил, за теглене с банкови карти трябва да имате търпение между 1-5 работни дни, а най-много се чака при теглене с банков превод (2-10 работни дни).

Мнение на БР за бонуса

Няма да крия, че това е любимата ми оферта. Прекрасен бонус, от който аз лично се възползвам абсолютно всеки път. Никой друг букмейкър не предлага подобен бонус без депозит и така Бет365 се превръща в доста любимо място за клиентите, които обичат спортните залози. В последната повече от една година офертата Бет365 бонус без депозит се използва много често с функцията Създай залог. 

Аз също подхождам по този начин, търсейки много висок коефициент от сформирания Създай залог с надеждата за хубава печалба. Тъй като букмейкърът предлага опцията Създай залог, можем да се възползваме от събиране на доста пазари от едно и също събитие. Така натрупаната ставка само от едно събитие може да стигне наистина изключителни стойности. И полученият bet365 бонус без депозит е идеална възможност да постигнем уникална печалба, ако имаме късмет и все пак сме приложили добър подход в залога.

Лично според мен предлаганият Бет365 бонус без депозит е по-добре да бъде игран със Създай залог (в почти всички случаи това се позволява), а не при залог само за един нискостойностен пазар (въпреки че печалбата си е печалба дори и при по-нисък коефициент). Въпросът е, че когато имаме Създай залог с висока ставка, ние така и така сме получили бонуса напълно без пари и няма какво да губим – при късмет можем само да спечелим.

Вижте още оферти за бонус без депозит 2024 тук.

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Има ли бонус без депозит в bet365?

Да, бет365 понякога пуска бонус без депозит – най-често 10 лева под формата на кредити за залог за дадено събитие.

❓ Как се взима бонус без депозит в bet365?

Бонусът се взима след като получите специална бонус оферта във вашия профил в Bet356. Трябва да селектирате някой пазар от промоционалната среща и да изберете „Използвай безплатен залог“.

❓ Как се превърта бездепозитния бонус на bet365?

Бонусът се превърта веднъж като заложите с него. Получавате нетната печалба от вашия залог.

❓ Как да изтегля пари от бонуса без депозит на Бет365?

Можете да теглите от Bet365 чрез банкови карти, банков трансфер, Skrill, Neteller и PaySafeCard.

Стефан Ралчев
Главен редактор
Материалът е проверен и одобрен
на 15.01.2024 от Мартин Георгиев
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P