По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

200 000 лева Награден фонд от ЕВРО игра с прогнози на Bwin

Използван от 20 човека
Стойност на бонуса
200000 лева
Превъртане
Срок за превъртане

Bwin стартира изключителна игра за своите клиенти по повод предстоящото Европейско първенство. Тя се нарича „ЕВРО игра с прогнози“. Трябва да отговорите на 10 въпроса по време на указания промоционален период и до момента да сте имали поне един депозит в букмейкъра.

Вземете бонус в Bwin до 222лв

След като отворите вашия профил в Бвин, ще намерите съобщение в акаунта си за Новата Промоция. След това ще имате на разположение всички 10 въпроса, на които трябва да отговорите, за да участвате в Играта.

Промоционален период

Начало: 30.05.2021 (00:00 часа)
Край: 11.06.2021 (20:59 часа)

Правила и Условия

 • На всичките 10 въпроса, показани в промоционалната страница, е отговорено от класиращите се играчи.
 • Отговорите могат да се променят до една (1) минута преди началото на първия мач на ЕВРО 2020 между Турция и Италия, планирано за 21:00ч. на 11.06.2021г.
 • След началото на този първи мач от ЕВРО 2020, отговорите не могат да се променят.
 • Всеки класиращ се играч може да се включи в промоцията само веднъж (т.е. да подаде своите отговори на въпросите) в рамките на промоционалния период.

Въпросите

Следните 10 въпроса ще бъдат публикувани на промоционалната страница.

 1. Въпрос 1: “Ще успеят ли и Белгия, и Холандия да спечелят своите групи?“
 2. Въпрос 2: “Колко играчи ще вкарат поне 3 гола?“. Отговорът на този въпрос не трябва да включва голове, отбелязани при изпълнение на дузпи след продължения. Отчитат се голове, вкарани в продълженията.
 3. Въпрос 3: “Колко дузпи ще вкара Бруно Фернандес по време на турнира?“. Отговорът на този въпрос включва и голове, отбелязани при изпълнение на дузпи след продължения.
 4. Въпрос 4: “Колко червени картона ще бъдат показани по време на турнира?“. Отговорът на този въпрос се отнася до всички червени картони, показани по време на турнира и включва червените картони на мениджъри и играчи на резервната скамейка.
 5. Въпрос 5: “Колко точки ще спечели Германия в Група F“. Този въпрос се отнася до събраните от Германия точки от трите й мача в груповата фаза.
 6. Въпрос 6: “Колко гола ще има в мача с най-много вкарани голове?“. Този въпрос се отнася само до редовните 90 минути. Отбелязани в продълженията и/или при изпълнение на дузпи след тях голове не се отчитат за този въпрос.
 7. Въпрос 7: “Кога ще бъде отбелязан първият гол във финала (редовни 90 минути)?“. Този въпрос се отнася само до редовните 90 минути в мач. Отбелязани в продълженията и/или при изпълнение на дузпи след тях голове не се отчитат за този въпрос.
 8. Въпрос 8: “Колко автогола ще има по време на турнира?“. Този въпрос се отнася само до редовните 90 минути в мач. Отбелязани в продълженията и/или при изпълнение на дузпи след тях голове не се отчитат за този въпрос.
 9. Въпрос 9: “Кой ще спечели турнира?“. Този въпрос се отнася до отбора краен победител на ЕВРО 2020.
 10. Въпрос 10: “Кой ще бъде най-добър голмайстор?“. Този въпрос се отнася до играча с най-много вкарани голове по време на ЕВРО 2020. В случай на няколко победители, всички селекции ще се считат за печеливши.

УТОЧНЕНИЕ: Правилните отговори на въпросите ще се базират на официалните резултати, посочени от УЕФА ( “източник“)

Награда

 • Класиращите се играчи, които правилно отговорят на всички въпроси (“победител/и”), имат право да спечелят до 200 000 лева в брой.
 • Наградата ще се кредитира в клиентската сметка на печелившия играч в 12:00ч. на 13.07.2021г.
 • В случай, че няма установен победител, то наградата няма да се плаща или няма да се прехвърля.
 • Наградата ще може да се изтегля след кредитирането й в сметката в bwin на победителя.
 • В случай на няколко победители, наградата ще се подели по равно между тях.

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация