По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

15 000 лева Джакпот за Познавачи от Winbet

Използван от 18 човека
Стойност на бонуса
15000 лева
Превъртане
Срок за превъртане

Феновете на футбола и залозите доволно потриват ръце, очаквайки завръщането на двубоите. В събота (16 май) се подновява германската Бундеслига, както и Втора Бундеслига. Очаква се в следващите дни още европейски клубни шампионати да бъдат рестартирани.

В тази връзка Winbet дава изключителна възможност за печалби – Джакпот за Познавачи в размер на 15 хиляди лева.

ВАЖНО: Трябва да познаете изхода на всички предложени мачове. При повече от един печеливш, сумата на джакпота ще се разпредели поравно между всички играчи. При отменено събитие, всички залози за текущия джакпот ще бъдат отменени. Наградният фонд от текущия джакпот няма да бъде изплатен.

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПЕРИОД
Начало: 12.05.2020
Край: 31.05.2020

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

 1. От промоцията могат да се възползват всички клиeнти на Winbet, които имат регистрация с реални средства.
 2. Джакпот ще спечелят всички играчи познали изхода на всички предложени мачове. При повече от един печеливш, сумата на джакпота ще се разпредели поравно между всички играчи.
 3. Ако някое от предложените събития бъде отменено, то всички залози за текущия джакпот ще бъдат отменени. Наградния фонд от текущия джакпот няма да бъде изплатен.
 4. За да вземе участие, всеки играч трябва да комбинира в един залог (колонка) всички мачове от текущия джакпот.
 5. Единствено при всички познати събития, играчите ще спечелят стойността на джакпота. Печалби за отделно познати събития, както и за самия комбиниран залог няма да се изплащат.
 6. Може да се избира повече от един изход за всяко събитие, участващо в дадения джакпот.
 7. Сумата за участие за всеки джакпот се определя от организатора. При избиране на селекция с повече от един краен изход, тя рефлектира върху крайната сума за участие.
 8. Като организатор си запазваме правото да предлагаме повече от един джакпот, като сами определяме колко и кои събития да участват.
 9. Като организатор си запазваме правото да определим с колко да се увеличи наградния фонд за всеки от предлаганите джакпоти.
 10. Няма ограничение за броя на квалифициращите залози.
 11. Само за спортни събития участващи в промоцията ще важат за игра за джакпот. Комбиниран залог с други събития, различни от упоменатите няма да се класира за участие.
 12. Предварително затворени залози (Кешаут) няма да участват в промоцията.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация