По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Бонус без депозит Sportingbull

Букмейкърът Sportingbull е с доста интересна история през годините на територията на България. Първоначално още почти в средата на 90-те години се появява Sportingbet, но през 2017 година компанията остава без лиценз от родните регулаторни органи. Тогава бива създаден настоящият бранд Sportingbull, който се явява наследник на СпортингБет (т.е. потребителите, които са имали активни сметки в Sportingbet, продължават да бъдат напълно редовни играчи и на Спортингбул). 

Абсолютно всички потребители на Sportingbull могат да се възползват от всички продукти, които предлага той – стига, пак повтарям, да имат игрови акаунти. Защо отново отбелязвам това?! Защото към момента няма опция за нова регистрация в букмейкъра Sportingbull, но има бутон за ВХОД – тоест, всички създадени сметки преди, днес продължават да се използват и да бъдат активни. 

Тъй като ще поговорим за бонусите в Спортингбул, е време да ви кажа и добрата новина, която честно казано е изключително рядко срещана в останалите конкуренти в бранша. 

Брандът предлага Sportingbull Бонус без депозит 2023 абсолютно ВСЕКИ ДЕН. Това наистина е рядко срещана възможност, тъй като знаете, че повечето (над 95%) от офертите за бонус без депозит са за точно определен промоционален период, а и се предлагат кампанийно – букмейкърите решават кога и обявяват промоцията. При Спортингбул обаче Всеки ден клиентите могат да се възползват от бонус без депозит под формата на Безплатен залог. 

Същността на промоцията за бонус без депозит Sportingbull е следната – в зависимост от стойността на вашите уредени залози автоматично получавате Бонус без депозит като Безплатен залог / Free Bet. 

Ето какви са единствените условия, за да получите Бонус без депозит от Спортингбул: 

 • Трябва да сте направили множествен залог (минимум 2 селекции, като всяка селекция в акумулатора трябва да е с минимален коефициент 1.50)
 • Минималната заложена сума от ваша страна трябва да е 20 лева
 • Максималният размер на Бонуса без депозит (Безплатен залог) на ден е 40 лева.

Вече казах, че на база на вашите уредени залози от предходния ден, на следващия ден до обяд, сумата бонус без депозит ще бъде във вашата сметка. А ето и какви са сумите на бонус без депозит, които може да получите в зависимост от уредените ваши залози:

 • Залози за 20 – 39.99 лева – 2 лева Безплатен залог
 • Залози за 40 – 99.99 лева – 4 лева Безплатен залог
 • Залози за 100 – 199.99 лева – 10 лева Безплатен залог
 • Залози за 200 – 399.99 лева – 20 лева Безплатен залог
 • Залози за 400 – 999.99 лева – 40 лева Безплатен залог

Както виждате, Спортингбул НЕ изисква депозит от ваша страна, а на практика ви дава бонус без депозит под формата на Безплатен залог само срещу ваши залози, т.е. парите в сметката ви може да са били депозирани в предишен момент.

sportingbull 777 безплатен залог

Бонус код Sportingbull

В предишния абзац ви споменах за факта, че на практика към момента не може да се правят нови регистрации в букмейкъра Sportingbull. Единствено тези клиенти, които са имали вече отворени акаунти преди, сега могат да ги използват без проблеми, но няма как нови потребители да отварят сметки.

Поради тази причина няма бонус код, който да ви предложа, тъй като на практика липсва процес по регистрация, който да разгледам. По принцип съответният промо код или бонус код се въвежда винаги при регистрацията в посочено поле за тази цел, но тук тъй като няма възможност за регистрация няма и бонус код.

Иначе ние от Букмейкър Рейтинги имаме партньорски код с повечето букмейкъри в бранша. Нашият бонус код BRATINGS може да използвате при регистрация в следните букмейкъри – Bet365, Winbet, Betano, Sesame, а бонус код Палмс Бет е PB-0031. 

Нашият промокод НЕ увеличава стойността на началните бонуси, които ще изберете да вземете от даденото буки, както и не променя и не увеличава стойността на различните оферти за вече регистрирани клиенти. Но използвайки нашия бонус код BRATINGS, ще получавате оферти за актуални и валидни бонуси, специални бонус кодове, оферти и индивидуални промоции – включително и за бонус без депозит, когато има такива. 

Наличен ли е бонусът без депозит в Sportingbull

Да, офертата за бонус без депозит в букмейкъра Sportingbull е налична абсолютно всеки ден 24/7 в сайта. Както вече ви споменах, промоцията за бонус без депозит пристига при вас под формата на Безплатен Залог (Free Bet), т.е. не се изисква депозит от вас, а само уредени залози в предходния ден и на база на тяхната парична стойност, получавате конкретна сума Бонус без депозит. 

На практика постоянното наличие на офертата за Бонус без депозит в сайта на Sportingbull е сериозно предимство пред останалите бетинг сайтове, които пускат изключително рядко подобни оферти, а за постоянно наличие не можем и да говорим. Единствено Bwin например дава Безплатен залог на клиентите си, но НЕ всеки ден и на практика промоцията не е видна в сайта, а Free bet-овете се дават по усмотрение на букмейкъра. 

Така че, ако имате сметка в Спортингбул, сте наистина с предимство, тъй като абсолютно всеки ден, след като така и така играете и залагате, на следващия ден си получавате безплатния залог в сметката.

Методи на теглене

Конкретната оферта за Бонус без депозит на Sportingbull няма никакви допълнителни условия преди да може да изтеглите евентуалните генерирани печалби от него. Което също е ПРЕДИМСТВО, тъй като в почти всички оферти за бонус без депозит на останалите букмейкъри или казина съществува условие за превъртане на получената сума без депозит.

При Спортингбул просто получавате Безплатния залог, изигравате го и чистата печалба остава за вас (знаете, че при Безплатен залог печалбата се формира по следния начин – от печалбата се вади сумата на Free bet-а и крайната печалба е за вас.) Например, получили сте 10 лева Безплатен залог, с него залагате на събитие (задължително множествен залог) с коефициент 4 и печелите 40 лева. Крайната печалба за вас е 40 – 10 = 30 лева, които може да правите, каквото пожелаете, включително и да ги изтеглите.

Методите за теглене в Спортингбул са следните:

 • Visa/MasterCard/Maestro
 • Neteller
 • Skrill
 • Банков превод

ВАЖНО: Преди да бъде прието плащане от букмейкъра имат правото да изискват от вас правна идентификация, т.е. копие на паспорт, лична карта или друга документация. Също така със сигурност подлежите на верификация, когато направите общи депозити в размер на 2000 евро.

Хубаво е да знаете, че тегленето става чрез абсолютно същия метод, с който вече сте избрали да депозирате, освен ако компанията не реши друго или няма възможност за това.

Sportingbull бонус без депозит

🎁 Начален бонус Sportingbull Футболна игра с прогнози
🔥 Промокод за Sportingbull няма бонус код
💵 Бонуси без депозит д0 40 лв всеки ден
💰 Минимален депозит 10 лв
💸 Теглене банкови карти, Neteller, Skrill, банков превод

Мнение на Букмейкър Рейтинги

Честно казано – страхотен бонус! Ако играете в този букмейкър, на практика получавате подарък, защото на база на вашите уредени залози (независимо дали са печеливши или губещи), Спортингбул ви дава бонус без депозит под формата на Безплатен залог. Така че, ако имате активна сметка, възползвайте се от промоцията, защото тя е единствената налична на пазара (поне в сравнение с по-популярните и наложени букита у нас.)

Ако трябва да направя сравнение с офертите за бонус без депозит на останалите конкуренти, вече казах, че те не предлагат такъв подход, подобен на този на Sportingbull, а предлагат своите промоции за бонус без депозит за строго определено време и много по-рядко. 

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Има ли бонус без депозит в Sportingbull?

Да, Спортингбул предлага постоянна оферта за бонус без депозит, който е под формата на Безплатен залог (Free Bet).

❓ Как се взима бонус без депозит в Sportingbull?

В зависимост от стойността на вашите залози от предходния ден (без значение печеливши или губещи) получавате бонус без депозит. 

❓ Как се превърта бездепозитния бонус на Sportingbull?

Няма условие за превъртане на бонуса без депозит.

❓ Как да изтегля пари от бонуса без депозит на Sportingbull?

Акаунтът ви трябва да е верифициран. Ако всичко е наред, избирате метод за теглене (желателно е да е този, с който вече сте депозирали) и изчаквате парите да пристигнат във вашата сметка.

Най-добрият бонус за Вашата страна
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P