По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри

Колонка за Кеш: Бонус Права Колонка от Сезам

Използван от 15 човека
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Букмейкърът Сезам предлага още един примамлив Бонус за своите клиенти. Той е предназначен за онези от вас, които залагат на прави колонки или т.нар. комбо залози.

Промоционален период

Начало: 04.03.2022
Край: 31.12.2022

Как да взема бонуса

 1. Влезте в сметката си
 2. Изберете минимум 3 селекции (минимален коефициент 1.30 на всяка една от избраните селекции)
 3. Вземете Бонус Колонка за Кеш

Какъв е размерът на Бонуса

 Брой селекции  Процент
3 4%
4 6%
5 8%
6 12%
7 16%
8 20%
9 25%
10 30%
11 35%
12 40%
13 45%
14+ 50%

Правила и Условия

 • Колонка за Кеш бонусът се дава на всички залози от секция Спорт, независимо дали те са на живо или не.
 • Минималният коефициент за участие в Колонка за Кеш бонус е 1.30. Това означава, че селекции с по-малък коефициент няма да се зачитат. Например, ако в залога има 6 селекции, от които една е с коефициент по-малък от 1.30, то играчът ще получи бонус за 5 селекции.
 • Всички отложени или анулирани селекции няма да се зачитат. Например, ако в залога има 5 селекции, от които една е отложена (или такава с коефициент 1.00), то играчът ще получи бонус за 4 селекции.
 • В системните залози всяка една колонка се разглежда поотделно според броя на селекциите в нея. Във фиша за залагания размерът на Колонка за Кеш бонуса се визуализира върху цялата система. В случай че в комбинираните селекции една или повече от тях не отговаря на условията за Колонка за Кеш бонус, то процентът, който се визуализира може да не отговаря на посоченото в таблицата по-долу.
 • Всеки играч може да види размера на бонуса преди да заложи. Той се визуализира като ред във фиша за залагания – Допълнителни печалби.
 • Колонка за Кеш бонусът се изплаща веднага след приключване на всички събития. Той се изплаща в парични средства като част от общата печалба и няма ограничения за неговото ползване.
 • Максималната колонка за кеш печалба, която може да се изплати от всеки един квалифициращ залог е 10 000 лв. или 5000 евро.
 • Ако на клиента се предостави възможност да приключи (затвори) предварително залога, размерът на предоставената печалба се изчислява без да се взема предвид Колонка за Кеш бонус. На предварително приключени (затворени) залози бонусът не се начислява.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация