По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Бонус Мега Дерби от Palms Bet за Финала в Шампионска лига

Използван от 31 човека
Стойност на бонуса
250 лева
Превъртане
Срок за превъртане

Палмс Бет предлага страхотна промоция – Бонус Мега Дерби за финала в Шампионската лига Манчестър Сити – Челси. Това е един от бонусите на Палмсбет, при който при минимален залог от 10 лева (или по-голям) може да спечелите една от 333 парични награди.

Вашият залог трябва да е ПРЕДИ или НА ЖИВО на мача за минимум 10 лева на минимален коефициент 1.30, за да се класирате за промоцията.

Промоционален период

29.05.2021 – до края на двубоя Манчестър Сити – Челси

Правила и Условия

  • Трима от големите победители ще бъдат изтеглени чрез томбола на живо, която ще се състои на 30.05.2021 г. в 20:00:00 PM в каналите на организатора: Фейсбук страницата, новинарския сайт и YouTube канала
  • За да се класираш, трябва да имаш направен поне един единичен залог равен или по-голям от 10 BGN / 5 EUR на минимален коефициент 1.30 преди на началото или по време на срещата (само залози определени като Печеливши или Губещи ще се считат за квалифициращи за тази промоция).
  • От Бонус Игра “ Мега Дерби“ могат да бъдат спечелени 333 парични награди под формата на БОНУС сума, за тегленето им се използва генератор на случайни числа, на обща стойност 5000 лева. Наградите са разпределени както следва

* Една парична награда от 250 лв.

* Една парична награда от 150 лв.

* Една парична награда от 100 лв.

* Тридесет парични награди от 50 лв.

* Сто парични награди от 20 лв.

* Двеста парични награди от 10 лв.

  • Всяка една от паричните награди се добавя в акаунта под формата на бонус сума с условия за разиграване равни на 5 пъти сумата на бонуса.
  • Всеки клиент има право неограничен брой участия в Бонус „Мега Дерби“
  • Залози преди мач, които са били Затворени, няма да се класират за офертата, независимо дали са Затворени преди мача или На Живо.
  • Залози, направени с други бонуси или безплатен залог, няма да се класират за офертата.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация