По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Букмейкърът 1xBet със сигурност е един от най-добрите букмейкъри в света на залозите. Компанията се налага като водещ бранд и не случайно има договори като глобален партньор на Барселона, испанската Ла Лига, италианската Серия “А”, Купата на Африка, първенството на Бразилия по футбол и други.

Букмейкърът се стреми да задоволи претенциите на своите клиенти, а с разнообразието и креативните предложения да спечели доверието на още свои почитатели. 1xBet категорично е букмейкърът, който предлага най-много бонуси – не само при първоначална регистрация, но и за вече регистрирани клиенти. В портфолиото на букито всекидневно присъстват над 40 промоции и бонуси за всеки вкус! Един от тях е Advancebet.

Възползвайте се от ексклузивен и УВЕЛИЧЕН първоначален бонус от 260 лева с промо код BR260

Как да получа и къде да открия бонус Advancebet залог

В началото искам да ви кажа, че това е бонус за клиенти, които имат неуредени залози в сметките си (т.е. все още активни залози). Общо казано това е бонус, от който може да се възползвате дори и да сте направили залози и да НЯМАТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ В СМЕТКАТА СИ. Или да сте направили залог, но да не искате да харчите останалата част от наличната сума в сметката си. Обобщено – букмейкърът ви разрешава да направите залог с пари от вече направен такъв.

Advancebet сумата може да видите във вашия фиш със залози (припомням, че бонусът се дава САМО за активни/неуредени залози). При натискане на бутона “Открий” в графата “Наличен Advancebet залог”, ще видите вашата налична сума за Advancebet залози.

ВАЖНО! Букмейкърът преценява каква Advancebet сума да ви отпусне за нов залог, като прави изчисления на база евентуалната ви печалба.

Пример при получен бонус Advancebet залог

Правите залог на мача Барселона – Реал Мадрид на стойност 50 лева и той все още е неуреден/активен. Изисквате бонус Advancebet залог и получавате 10 лева (например). С тези 10 лева вие може да направите втори залог.

ВАЖНО е да знаете, че може да спечелите от Advancebet залог само ако и първият ви залог е успешен!

  1. Ако първият ви залог (този на Барселона – Реал Мадрид) е ПЕЧЕЛИВШ, а след това и Advancebet залогът ви печели – ПЕЧЕЛИТЕ и от двата залога.
  2. Ако първият ви залог (на Барселона – Реал Мадрид) е ГУБЕЩ, но направеният от вас втори залог – Advancebet залог спечели, Advancebet залогът ще бъде обявен за НЕВАЛИДЕН, тъй като на практика той зависи от успеваемостта на основния залог (той трябва да е ПЕЧЕЛИВШ). Губите 50-те лева, които сте заложили на Барселона – Реал Мадрид, но не и още 10 лева, които са ви отпуснати като Advancebet залог. Тоест – не ставате на минус, но сте имали шанс, ако първият ви залог е печеливш, да спечелите и от втория.
  3. Ако първият ви залог (този на Барселона – Реал Мадрид) е ПЕЧЕЛИВШ, а Advancebet залогът ви е ГУБЕЩ, букмейкърът ще си вземе обратно 10-те отпуснати лева под формата на Advancebet бонус. А вие ще приберете печалбата си от първия направен залог.

1xBet има правото да предлага или отменя този бонус по свое усмотрение – без да посочва конкретна причина.

Хубаво е още веднъж да ви припомня, че е задължително да сте направили първи залог, за да искате Advancebet залог. Без залог няма как да ви бъде даден бонус Advancebet залог.

Идеята е, че когато направите един залог на стойност 100 лева, от тях при изискан бонус Advancebet залог ще получите определена сума за втори залог. Ако първият ви е успешен и вторият също – ще приберете печалбата и от двата залога. Ако първият е губещ – вторият Advancebet залогът става невалиден. А ако първият е печеливш, а Advancebet залогът – губещ, букмейкърът ще си удържи само даденият ви “заем” под формата на бонус Advancebet залог.

Advancebet залог 1xBet

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация