Неактивен

1xBet раздава огнени награди с Пламенна dota2

Използван от 10 човека
0 коментара
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Един от най-бързо развиващите се букмейкъри в европейски мащаб – 1xBet, отново е приготвил чудесна изненада за своите клиенти. Ето и в какво се състои промоцията на Пламенна dota2.

ВАЖНО: Трябва да влезете в сайта на промоцията на букмейкъра, като за да участвате, трябва да направите минимален залог, на каквото й да е е-Спорт събитие в размер на 2 лева и на коефициент не по-нисък от 1.40. Офертата се състои от пет етапа, като всеки от етапите включва теглене на награди. Т.е. за да премине първия етап, потребителят трябва да заложи на е-спортно събитие.

Ако залогът се окаже печеливш, той автоматично преминава в тегленето на наградите от първия етап, а следващият печеливш залог – в тегленето на наградите от втория етап. При това потребителят участва в тегленето на награди на всеки етап.

Ако залогът загуби, потребителят не преминава към следващото теглене на награди. Но при следващия печеливш залог той продължава победната си серия. След загубен залог печелившата серия не се нулира. С преминаването на всички пет етапа потребителят участва във всички пет етапа на томболата.

Моля, вижте пълните условия и правила на промоцията в сайта на букмейкъра

Коментари 0
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация