Залози на живо (Live)

«Букмейкър Рейтинги»
С годините и развитието на интернет, залозите на живо ставаха все по и по-популярни. В днешно време това е един от най-търсените продукти и добрите in-play коефициенти, достъп до пазари и т.н. е много важен за да бъде един букмейкър успешен.

4.1. Как става?

Играчите избират залози по време на провеждане на мача. Те може да се основават на десетки фактори, които се случват в реално време – условията за игра, смените, развитието на мача, притежание на топката и много много други.

Коефициентите в този тип залози са динамични. В зависимост например от броя на вкараните голове или точки, те се променят. Невъзможно е да се залага например в момента когато топката в тениса бъде ударена, или във футбола при вкаран гол. Съответно с възобновяването на мача, отново имаме възможност да залагаме, макар и с нови коефициенти.

4.2. Къде мога да играя на живо?

Лидер в залаганията наживо е bet365. Те предлагат най-голям брой пазари и обикновено много добри коефициенти. На второ място от достъпните в България може да поставим betfair, и след това Efbet. Изборът на събития, коефициенти и качество на платформата за залози на живо са много важни и не всички букмейкъри са добри в тази част.

Можем да залагаме на живо не само на футбол и тенис, но и на баскетбол, хокей, бокс, ММА и други спортове.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация