Всички Бонуси и Промоции за Евро 2020 на Букмейкърите

Стефан Ралчев
Тук може да видите събрани всички оферти

Европейското първенство по футбол стартира на 11 юни и ще продължи до 11 юли.

Читателите могат да видят специалната страница на Букмейкър Рейтинги посветена на Европейското първенство 2020/2021, в която ще намерите много информация и детайли относно телевизионната програма на турнира, къде може да гледате на живо мачовете и още – прогнози, новини, коефициенти, информация за градовете и стадионите, както и единственото по рода си онлайн ръководство за залози. И още – специално и единствено ВИДЕО, в което спортна България прогнозира кой ще стане европейски шампион.

Повечето букмейкъри стартираха различни промоции и обявиха Бонуси за Евро 2020/2021.

Бонусите на Winbet

Бонус 20/20 – Единичен залог в секция НА ЖИВО на стойност 20 лева или повече на среща от Евро 2020 ви носи 20 лева Безплатен Залог за игра НА ЖИВО за следваща среща от първенството на Стария континент.

Евро 2020 Mini Jack – Всеки ден имате на разположение Мини Mini Jack с Дневен Награден Фонд от 5000 лева, като трябва да познавате точен резултат на мачовете.

GRANDE Турнир с Награден Фонд 100 000 лева – Промоция, която е свързана с трупане на точки след евентуални ваши печалби. Надпреварата е разделена в няколко етапа, като след края ще има жребий, в който може да печелите парични награди.

Евро 2020 Специални Пазари – Всеки ден ще имате на разположение нови и атрактивни предложения за Евро 2020. Максималният залог за всеки пазар от ЕВРО 2020 Дневни Специални е 100 лева. Някои пазари са описани със конкретен времеви период.

Бонусите на Palms Bet

Безплатна Игра с Награден Фонд 50 000 лева – Безплатна игра, в която трябва да прогнозирате Точен резултат на даден двубой. За познат точен резултат получавате 4 точки, а за знак – 1 точка. На база на класиране победителят печели 5000 лева, вторият – 2000 лева, третият – 1000 лева и т.н. Има и допълнителни награди – 220 000 Безплатни Завъртания, които също ще се разиграват с жребий.

Бонусите на Bwin

Томбола за 100 брандирани фланелки – Всеки потребител, който депозира 50 лева по време на Евро 2020/2021 и при депозита използва Промокод TSHIRT2021, ще участва в жребий за 100 брандирани оригинални фланелки.

King of Europe с Награден фонд 2 000 000 лева – Мащабна промоция, която включва присъединяване към един от 24-те отбора, участници на Евро 2020/2021. Вие и вашите съотборници ще се състезавате срещу останалите отбори, като ще изпълнявате различни мисии (8 на брой). От мисиите се трупат точки, като ако изпълните всички мисии, може да грабнете част от 200 000 лева КЕШ.

Бонусите на Bet365

Бонус за Права колонка на Евро 2020 – Промоцията е за залагащите в Прави колонки. Трябва да комбинирате в акумулатор минимум 3 събития и ако залогът е успешен, ще ви бъде добавен Бонус между 5% и 70% към печалбата ви в зависимост от броя селекции, които имате във фиша.

Бонус Нов Шанс в Продълженията – Промоция, която ви дава възможност, ако вашият залог бъде губещ в редовното време, но е печеливш в продълженията, да бъде печеливш. Важат следните пазари за офертата –

  • Голмайстор по всяко време/ Да отбележи по всяко време *
  • Да отбележи два или повече гола / Да отбележи 2 или повече
  • Да отбележи три или повече гола / Да отбележи хеттрик
  • Играч да получи картон
  • Играч да бъде изгонен
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P