По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен
Стойност на бонуса
20 лева
Превъртане
Срок за превъртане

Winbet Онлайн посреща своите клиенти със страхотна оферта по случай Европейското първенство по футбол, което започва на 11 юни.

Единичен залог в секция НА ЖИВО на стойност 20 лева или повече на среща от Евро 2020 ще ти донесе 20 лева Безплатен Залог за игра на живо за следваща среща от първенството на Стария континент.

Трябва да направите квалифициращ залог на минимален коефициент 1.30 за минимум 20 лева единствено и само НА ЖИВО на двубой от Евро 2020.

Промоционален период

Начало: 11.06.2021г. 22:00 часа
Край: 07.07.2021г. 22:00 часа

Правила и Условия

 1. Към промоцията се отнасят залози, поставени в секция На Живо на всички срещи от Евро 2020 с изключение на финалната.
 2. За квалифициращи се зачитат залози, поставени на минимален коефициент 1.30.
 3. За квалифициращи се зачитат само единични залози. Множествени залози и системи няма да се зачитат към условията за получаване на безплатен залог.
 4. Залози, поставени с бонус средства, няма да се зачитат в полза на промоцията.
 5. Минималната сума на квалифициращ залог е 20 лева (или еквивалента им в евро).
 6. Предварително затворени залози чрез функцията Кеш-аут, отменени и наполовина отменени няма да бъдат квалифициращи за получаването на безплатен залог.
 7. Само първият квалифициращ залог на клиент на всяка от срещите, включени в промоцията, ще се счита за участващ.
 8. Само залози, поставени в редовното време на срещата ( с включени продължения към редовните 90 минути, но без евентуалните 2 продължения по 15 минути и дузпи) ще се зачитат за квалифициращи за получаване на безплатен залог.
 9. Всеки клиент с квалифициращ залог за конкретна среща ще получи 20 лева безплатен залог.
 10. Безплатният залог ще бъде добавен в профила на клиента до 1 час след приключване на конкретната среща, за която е поставен квалифициращ залог с реални средства. Ако не бъде добавен в посочения срок, е необходимо да се свържете с нас, за да го добавим допълнително.

Условия за Активиране на Безплатен Залог

 • За да активирате получения безплатен залог, е необходимо да посетите меню „Bonus Box“ и да натиснете бутона  „Активирай“, като не трябва да имате друг активен бонус в секция „Спорт“. Ако сте активирали друг бонус в секция СПОРТ, е необходимо да приключите активния бонус, след което ще можете да използвате следващ бонус за секция СПОРТ, в случай, че все още е валиден крайният му срок за използване.
 • Безплатният залог ще може да се използва само за следващата среща по програма от ЕВРО 2020. В случай, че следващите две срещи са с един и същ начален час, безплатният залог може да бъде използван за една от двете срещи по избор.
  Пример: Ако имате квалифициращ залог за среща, която се играе от 19:00 ч., то  до 1 час след нейния край ще получите безплатен залог на стойност 20 лева и ще може да го поставите на следващата среща от 22:00 ч.. В случай, че в същия ден има две срещи с един и същ начален час, полученият безплатен залог ще може да бъде използван за една от двете срещи по преценка на клиента.
 • В случай, че клиент направи квалифициращи залози на срещи, играещи се по едно и също време, то ще получи удвоен безплатен залог (40 BGN) за следващата среща от програмата на ЕВРО 2020.
 • Залози за незапочнали събития, както и такива включващи селекция/селекции с електронни спортове, няма да бъдат разрешени за поставяне с бонус безплатен залог.
 • Минималният коефициент, на който може да поставите безплатния залог е 1.01.
 • За да използвате безплатния залог е необходимо да заложите цялата му стойност в един залог. В случай, че се опитвате да поставите залог с различна сума от стойността на получения безплатен залог, то тя ще бъде взета от свободния/изтегляемия Ви баланс, ако разполагате с такъв.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация