По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

ЕВРО 2020 Дневни Специални Пазари от Winbet

Използван от 13 човека
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Българския букмейкър Winbet предлага Всеки ден нови, атрактивни и уникални предложения за ЕВРО 2020.

Максималният залог за всеки пазар от ЕВРО 2020 Дневни Специални е 100 лева.

Промоционален период

Начало: 08.06.2021
Край: 11.07.2021

Правила и Условия

 1. От промоцията могат да се възползват настоящи и нови клиенти на winbet.bg.
 2. Само единични залози може да бъдат поставени. Множествени залози и системи няма да се допускат.
 3. Кеш-аут опцията няма да е налична след поставяне на залога.
 4. Не се допускат повтарящи се залози. След като веднъж сте поставили залог за конкретен пазар, няма да е възможно да се постави друг залог за същия.
 5. Някои пазари са описани със конкретен времеви период. Събития, случващите се извън този срок не влияят за уреждането на залозите.
 6. Всички пазари важат за редовното време на срещите, както и за евентуални продължения по време на директната елиминация. Изпълненията на дузпи след продълженията няма да считат за уреждането на залозите.
 7. Уреждането на всички залози ще се случва възможно най-скоро, след приключване на последната среща, определяща техния резултат.
 8. При някои от предложените пазари с 2 селекции за избор е възможно да има равенство. В този случай всички залози на пазарите ще бъдат отменени.
 9. В случай на равенство при пазари с 3 или повече избора за селекции се прилага правилото на „Дет Хийт“, при което печалбата се разделя на броя селекции, които са печеливши.
 10.  При пазар „Кой от тези отбори ще отбележи най-много голове“ и залог от 20 лева на селекция Дания с коефициент 3.00, както и брой отбелязани голове според таблицата, ще получите 30 лева, понеже максималната потенциална печалба ще се раздели на броя печеливши селекции (2).
 11. При селекции, които са свързани с конкретен играч и той не вземе участие в срещата на своя отбор, то всички залози за тях ще останат валидни.
 12. Ако всички срещи, които са свързани с конкретните играчи в дадена селекция бъдат отменени или незавършили в срок от 48ч., то залозите за тях ще бъдат отменени.
 13. В случай, че всички срещи от зададения времеви период не се изиграят в рамките на 48ч., то всички залози ще бъдат отменени.
 14. При недобросъвестни действия от страна на клиент, с цел да се възползва неправомерно от офертата, залозите му няма да се зачетат в полза на промоцията.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация