По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Бонус Нов Шанс в Продълженията от Bet365 за Евро 2020

Използван от 23 човека
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Bet365 предлага на своите клиенти още една промоция под формата на Бонус специално за Евро 2020 и Копа Америка 2021. Залогът Ви ще бъде изплатен в Кредити за Залози, ако е губещ в редовното време, но стане печеливш в продълженията.

Как става

 1. Направете залог преди мач на определени пазари на среща от елиминациите на Евро 2020 или Копа Америка 2021.
 2. Ако залогът Ви не спечели в редовното време, но спечели в продълженията, ще бъде изплатен в Кредити за Залози като печеливш.
 3. Класиращите пазари са посочени по-долу. Важи също за селекции в Създай Залог.

Вижте подробности как може да си отворите акаунт в bet365

За кои пазари важи Бонус Офертата

 • Голмайстор по всяко време/ Да отбележи по всяко време *
 • Да отбележи два или повече гола / Да отбележи 2 или повече
 • Да отбележи три или повече гола / Да отбележи хеттрик
 • Играч да получи картон
 • Играч да бъде изгонен

*Благодарение на нашата оферта Нулево Равенство – Отменен Залог+ за нови и класиращи се клиенти, залозите на тези пазари ще бъдат върнати в реални пари, ако мачът завърши 0:0. Ако селекцията стане печеливша в продълженията, печалбите ще бъдат изплатени в Кредити за Залози.

Правила и Условия

 • Нов Шанс в Продълженията важи за единични залози преди мач на пазарите, посочени по-горе (ако са достъпни) за футболни срещи от Евро 2020 и Копа Америка 2021. Ако селекцията Ви би била губеща в редовното време, но играчът отбележи необходимия гол(ове) или получи необходимия жълт/червен картон по време на продълженията, ще уредим залога Ви като печеливш, като цялата печалба ще бъде изплатена в Кредити за Залози.
 • Нов Шанс в Продълженията не важи, ако залогът е бил изцяло затворен чрез функция Затвори Залог.
 • Кредитите за Залози, получени в резултат на Нов Шанс в Продълженията, ще бъдат добавени в сметката Ви възможно най-бързо след края на мача.
 • Вашите Кредити за Залози са неизтегляеми. Печалбите от залози, направени с Кредити за Залози, ще бъдат добавени към Вашия Изтегляем Баланс, но сумите на залози, направени с Кредити за Залози, няма да бъдат включени в печалбите. Например, залог за 20 лв, направен на коефициент 3.00 (2/1), ще донесе печалба от 60 лв (40 лв печалба плюс 20 лв от стойността на залога), но при залог 20 лв, направен с Кредити за Залози на коефициент 3.00 (2/1), ще донесе нетна печалба от 40 лв, тъй като заложената сума от 20 лв в Кредити за Залози, няма да бъде върната.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация