Ръководство за залагане

Евро 2020

Разгледай тук
Отмени
Филтри

Бонус Нов Шанс в Продълженията от Bet365 за Евро 2020

Използван от 8 човека
0 коментара
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Bet365 предлага на своите клиенти още една промоция под формата на Бонус специално за Евро 2020 и Копа Америка 2021. Залогът Ви ще бъде изплатен в Кредити за Залози, ако е губещ в редовното време, но стане печеливш в продълженията.

Как става

 1. Направете залог преди мач на определени пазари на среща от елиминациите на Евро 2020 или Копа Америка 2021.
 2. Ако залогът Ви не спечели в редовното време, но спечели в продълженията, ще бъде изплатен в Кредити за Залози като печеливш.
 3. Класиращите пазари са посочени по-долу. Важи също за селекции в Създай Залог.

Вижте подробности как може да си отворите акаунт в bet365

За кои пазари важи Бонус Офертата

 • Голмайстор по всяко време/ Да отбележи по всяко време *
 • Да отбележи два или повече гола / Да отбележи 2 или повече
 • Да отбележи три или повече гола / Да отбележи хеттрик
 • Играч да получи картон
 • Играч да бъде изгонен

*Благодарение на нашата оферта Нулево Равенство – Отменен Залог+ за нови и класиращи се клиенти, залозите на тези пазари ще бъдат върнати в реални пари, ако мачът завърши 0:0. Ако селекцията стане печеливша в продълженията, печалбите ще бъдат изплатени в Кредити за Залози.

Правила и Условия

 • Нов Шанс в Продълженията важи за единични залози преди мач на пазарите, посочени по-горе (ако са достъпни) за футболни срещи от Евро 2020 и Копа Америка 2021. Ако селекцията Ви би била губеща в редовното време, но играчът отбележи необходимия гол(ове) или получи необходимия жълт/червен картон по време на продълженията, ще уредим залога Ви като печеливш, като цялата печалба ще бъде изплатена в Кредити за Залози.
 • Нов Шанс в Продълженията не важи, ако залогът е бил изцяло затворен чрез функция Затвори Залог.
 • Кредитите за Залози, получени в резултат на Нов Шанс в Продълженията, ще бъдат добавени в сметката Ви възможно най-бързо след края на мача.
 • Вашите Кредити за Залози са неизтегляеми. Печалбите от залози, направени с Кредити за Залози, ще бъдат добавени към Вашия Изтегляем Баланс, но сумите на залози, направени с Кредити за Залози, няма да бъдат включени в печалбите. Например, залог за 20 лв, направен на коефициент 3.00 (2/1), ще донесе печалба от 60 лв (40 лв печалба плюс 20 лв от стойността на залога), но при залог 20 лв, направен с Кредити за Залози на коефициент 3.00 (2/1), ще донесе нетна печалба от 40 лв, тъй като заложената сума от 20 лв в Кредити за Залози, няма да бъде върната.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация