Ръководство за залагане

Евро 2020

Разгледай тук
Отмени
Филтри

Бонус за Права колонка за Евро 2020 от Bet365

Използван от 7 човека
0 коментара
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Bet 365 предлага на своите клиенти Супер оферта за Европейското първенство по футбол, което стартира на 11 юни.

Промоцията е за любителите на залозите в Права колонка или т.нар. комбо залози. Трябва да комбинирате в Права колонка минимум 3 събития и ако залогът е успешен, ще ви бъде добавен Бонус между 5% и 70% към печалбата ви в зависимост от броя селекции, които имате във фиша.

Как става

 1. Направете преди мачовете множествен залог с 3 или повече селекции за стандартния пазар Краен Резултат, пазар Двата Отбора да Отбележат Гол или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за футболни мачове от Евро 2020 и Копа Америка 2021, до и включително Неделя, 11 Юли, 2021.
 2. Ако залогът е успешен, ще добавим бонус между 5% и 70% към печалбата Ви. Сумата на бонуса зависи от броя селекции. В таблицата по-долу може да видите различните бонуси.
 3. Бонусът се плаща в брой и се добавя към изтегляемия Ви баланс.
 4. Залози, направени с Кредити за Залози, не се класират за тази оферта.
Вид Залог Бонус
Тройни 5% бонус
4-кратни 10% бонус
5-кратни 12% бонус
6-кратни 15% бонус
7-кратни 20% бонус
8-кратни 25% бонус
9-кратни 30% бонус
10-кратни 35% бонус
11-кратни 40% бонус
12-кратни 50% бонус
13-кратни 60% бонус
14-кратен и повече 70% бонус

Правила и Условия

 • Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.
 • Тази оферта важи за печалбата от множествен залог преди мач с 3 или повече селекции за стандартния пазар Краен Резултат, пазар Двата Отбора да Отбележат Гол или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за футболни мачове от Евро 2020 и Копа Америка 2021, до и включително Неделя, 11 Юли, 2021.
 • Максималният бонус е 100.000 € или еквивалент в друга валута.
 • Ако някоя селекция е отложена/отменена, бонуса ще важи, но процента на бонус ще се прилага за реално познатите селекции. Например, 8 мача в права колонка със 7 познати и един отложен мач ще има 20% бонус към цялата печалба.
 • Залози на пазар Краен Резултат – Подобрени Коефициенти не се класират за тази оферта.
 • Този бонус не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог. Ако всички селекции от залога са маркирани като спечелени и залогът е Затворен за пълната стойност на печалбата, бонусът ще важи.
 • Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, бонусът няма вече да е валиден.
 • Бонус за Евро Мачове не важи за залози с Кредити за Залог, пазари Двоен Шанс или комбинации като Lucky 15, Lucky 31 и т.н.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация