По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Бонус за Права колонка за Евро 2020 от Bet365

Използван от 24 човека
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Bet 365 предлага на своите клиенти Супер оферта за Европейското първенство по футбол, което стартира на 11 юни.

Промоцията е за любителите на залозите в Права колонка или т.нар. комбо залози. Трябва да комбинирате в Права колонка минимум 3 събития и ако залогът е успешен, ще ви бъде добавен Бонус между 5% и 70% към печалбата ви в зависимост от броя селекции, които имате във фиша.

Как става

 1. Направете преди мачовете множествен залог с 3 или повече селекции за стандартния пазар Краен Резултат, пазар Двата Отбора да Отбележат Гол или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за футболни мачове от Евро 2020 и Копа Америка 2021, до и включително Неделя, 11 Юли, 2021.
 2. Ако залогът е успешен, ще добавим бонус между 5% и 70% към печалбата Ви. Сумата на бонуса зависи от броя селекции. В таблицата по-долу може да видите различните бонуси.
 3. Бонусът се плаща в брой и се добавя към изтегляемия Ви баланс.
 4. Залози, направени с Кредити за Залози, не се класират за тази оферта.
Вид Залог Бонус
Тройни 5% бонус
4-кратни 10% бонус
5-кратни 12% бонус
6-кратни 15% бонус
7-кратни 20% бонус
8-кратни 25% бонус
9-кратни 30% бонус
10-кратни 35% бонус
11-кратни 40% бонус
12-кратни 50% бонус
13-кратни 60% бонус
14-кратен и повече 70% бонус

Правила и Условия

 • Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.
 • Тази оферта важи за печалбата от множествен залог преди мач с 3 или повече селекции за стандартния пазар Краен Резултат, пазар Двата Отбора да Отбележат Гол или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за футболни мачове от Евро 2020 и Копа Америка 2021, до и включително Неделя, 11 Юли, 2021.
 • Максималният бонус е 100.000 € или еквивалент в друга валута.
 • Ако някоя селекция е отложена/отменена, бонуса ще важи, но процента на бонус ще се прилага за реално познатите селекции. Например, 8 мача в права колонка със 7 познати и един отложен мач ще има 20% бонус към цялата печалба.
 • Залози на пазар Краен Резултат – Подобрени Коефициенти не се класират за тази оферта.
 • Този бонус не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог. Ако всички селекции от залога са маркирани като спечелени и залогът е Затворен за пълната стойност на печалбата, бонусът ще важи.
 • Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, бонусът няма вече да е валиден.
 • Бонус за Евро Мачове не важи за залози с Кредити за Залог, пазари Двоен Шанс или комбинации като Lucky 15, Lucky 31 и т.н.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P