БР Чат

Какво означава да печелиш?

«Букмейкър Рейтинги»
За дълга и успешна кариера в залаганията има едно задължително условие – развитието на правилния начин на мислене. За да останете на зелено, трябва да овладеете и приемете правилата на успешната игра. Стъпка по стъпка, докато ви стане втора природа. Надяваме се, че нашият учебник ще ви помогне да научите как да се движите правилно. Нека да поговорим за правилните очаквания от спортните залагания.

Ако мислите, че е възможно да станете успешни с редки огромни печалби, като дълги прави колонки например, грешите. Или поне ние не можем да ви научим как става това. Букмейкърът не е държавната лотария. Ако подхождаме към залозите като към тотото – няма да успеем. Редки единични печалби с огромна доза късмет не са нашата цел.

Основите са – търпение, следване на избрана стратегия, която ни подхожда и оптимизация. Няма стратегии за сигурни печалби. Няма стратегии за печалба всеки път. Между успех и фалит линията е много тънка. Ето нашите съвети.

Забравете емоциите

Днес печелим, утре губим. Ще имате печеливши и губещи серии. Това е съвсем нормално. Никой не обича да губи, особено когато губи трудно спечелени пари в залози. Но ако не можете да понесете загубите в определени моменти, или серията от неуспешни залози, това не е за вас. Нервите трябва да са много здрави. Иначе – правим грешки и добавяме още и още загуби, забравяме за риска, забравяме за размера на банката и т.н. Прочетете нашите правила за справяне с губещите залози тук.

Използвайте знанията си и се учете – винаги

Трябва да се съсредоточите върху спортовете и лигите, които гледате по-често и за които знаете повече. Това знание ще ви помогне да оцените по-добре шансовете на един отбор да успее. Чудесно ще е, ако успеете да станете печеливш играч след няколко месеца, но, както показва практиката, този опит идва с годините. Затова продължете да черпите знания и практика. Не се страхувайте да учите. Новите знания за вас никога няма да бъдат излишни. Записвайте си залозите – следете къде сте по-добри и къде по-слаби.

Не се главозамайвайте, дори ако вече сте станали опитен и успешен играч. Винаги можете да станете още по-добри и по-успешни.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация