БР Чат

Залози на коне [Съвети]

«Букмейкър Рейтинги»
С развитието на интернет и конкуренцията между букмейкърите, опциите за залози на коне онлайн се увеличиха многократно. Конните залагания сега предлагат множество възможности за печалба, включително и за нас, които не можем да присъстваме наживо.

5.1. Специализирайте се

Съветваме ви да решите кой тип състезания и коне редовно ще гледате и за които ще имате изчерпателна информация. Залагайте само на тях.

5.2. Създайте си база данни

Ако непрекъснато следвате едно състезателно трасе, можете сравнително лесно да се ориентирате за формата на конете. Създаването на база данни, в която да събирате информация за състезанията и участниците, значително ще увеличи шансовете ви да спечелите.

Също има и специални услуги, които събират и предоставят статистически данни за конни надбягвания, но към тях можете да се насочите, когато навлезете наистина професионално в конните залагания.

5.3. Обърнете внимание на времето

Състезанията, провеждани през летните месеци, са най-трудните за букмейкърите. Като цяло, времето в този момент е добро и пистата е суха. Въпреки това, промени в атмосферните условия се случват често, особено в Англия където са огромна част от състезанията. Когато анализирате резултатите от конете, обръщайте внимание на условията, при които те печелят и при какви условия те ще трябва да се състезават в предстоящата надпревара. Това има голямо значение.

5.4. Не залагайте на имена, а на моментната форма

Не винаги конете от големите компании (конюшни) са истински фаворити. В очите на букмейкърите и повечето играчи те ще останат основните претенденти за победа. Но истината е, че добри залози намираме, когато обърнем внимание не на името, а на формата, в която този или онзи кон влиза в състезанието.

5.5. Влияние на жребия

Бягащата пътека, в която започва конят има значение. Повърхността по различните части на трасето може да се различава, което дава предимството на един от конете, а за други – създава трудности.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация