Skrill ревю – депозит и теглене, мнение, отзиви от клиенти

Ревю на компанията

Betwinner €130 Бонус за футболни залози130 с код: BRATINGS Winbet Бонус - 200 лв. за футболни залози200 лв. Palms Bet Регистрация30 лв.
Начален бонус от bwin за футболни залози222 лв. Начален бонус 200 лв. от efbet за футболни залози200 лв. 18+ | Важат правила и условия!

Бонуси от букмейкъри, които приемат плащания със Skrill

Skrill е един от най-използваните методи за плащане, лидер в сферата на разплащанията с букмейкъри, покер сайтове, казина, FOREX (търговия с валути) и други онлайн. Фирмата е основана още през 2001г. в Лондон, като в първоначалния екип има и няколко българи, a до ден днешен компанията майка „Paysafe” има голям офис в София, и е един от топ работодателите тук.

Skrill e лицензирана от FCA (Financial Conduct Authority) във Великобритания, и към момента има над 35 милион клиенти по цял свят.

Предпочитан метод за плащане е от много играчи, приет на почти всички сайтове. Главните предимства са лесното изпращане на пари към приятели, бързите депозити и тегления от букмейкърите, сигурността и поверителността на транзакциите.

Сигурност

Сигурността онлайн е все по важна, с все по-честите атаки от вируси, т.нар. phishing (кражба на пароли) и други, които се случват. Skrill предлага страхотна опция за това парите ви да са напълно защитени при, реално, всички обстоятелства.

Тя се нарича Two-Step Authentication (2FA) – app който си сваляте за iPhone или Android, и въвеждате уникален код от него когато се логвате в акаунта си или правите транзакция. Така – комбинирано с добра парола, практически е невъзможно някой да влезе в сметката ви защото това би значело да са ви откраднали както паролата, така и телефона/таблета.

Skrill опции за депозит

Има много различни начини да качите пари в Skrill сметката си – с кредитна или дебитна карта, с банков превод, с epay.bg, с paysafecard, с NETELLER и дори с bitcoin.

Съветваме ви да използвате банков трансфер ако депозирате по големи суми в сметката си, защото е напълно безплатно. Повечето други опции имат различна такса, освен ако не сте VIP. За VIP повечето са безплатни.

Skrill опции за теглене

Можете да теглите пари от акаунта си в Skrill, към VISA карта, към банкова сметка, а също може да използвате и Skrill MasterCard – за плащания или теглене в брой.

Skrill MasterCard

Една от най-добрите характеристики на Skrill e МастърКартата която предлагат. Тя работи като всяка друга MasterCard – приема се за плащане по цял свят и на всички банкомати за теглене на пари в брой. Skrill МастърКартата ви дава реален достъп до парите които имате в Skrill сметката си, по всяко време. Така парите които имате онлайн, практически са също така в джоба ви, ако ползвате картата им.

Картата се предлага в четири валути: EUR, GBP, USD, PLN. Съветваме ви, ако планирате да използвате картата, да отворите Skrill сметката си в Евро, и да добавите карта в Евро, за да няма двойно превалутиране (Лева – Евро – Лева)..

Skrill VIP

ВИП програмата на Skrill e много популярна поради ред причини: намалените или тотално премахнати такси (в зависимост от VIP нивото), бърз съпорт, протекция на средствата и много по-високите лимити на МастърКартата. Също така – предимство, което е изключително важно за много хора е безплатното изпращане на пари към други Skrill клиенти (напълно безплатно за VIP Silver, Gold и Diamond).

ВИП нивата са Bronze, Silver, Gold и Diamond. Колкото повече плащания към букмейкъри или други сайтове онлайн правите, толкова по-високо е VIP-нивото което може да достигнете. Периодът на ВИП статуса е календарно тримесечие.

Например – ако направите нужните транзакции за да станете ниво Bronze, през Януари и Февруари, то ставате VIP Bronze веднага, а статусът ви се запазва до края на следващото тримесечие (до края на Юни).

Skrill VIP предимства

Скрил ВИП предимства

Скрил ВИП предимства

 

Skrill мобилно приложение

Skrill App-а е много популярен и удобен начин да си ползвате сметката, особено да пращате пари на приятели, роднини и т.н. Апликейшън-ът е достъпен и за iPhone и Android.

Регистрация в Skrill

Отварянето на сметка в Skrill е лесно и става за няколко минути. Съветваме ви да следвате следните стъпки.

 1. Използвайте този линк за да се регистрирате и да можете да ползвате нашата помощ в последствие.
 2. Въведете личните си данни като име, адрес, и-мейл и следвайте инструкциите. Помислете добре каква валута на сметката ще изберете защото тя се сменя трудно на по-късен етап. (например ако сметките ви в букмейкърите са в Лева – изберете Лев. Ако имате сметки в Евро, може да изберете Евро, и т.н.).

Регистрация в Скрил

Регистрация в Скрил 2

 

Skrill верификация на сметка

Само с напълно верифицирана сметка можете да се възползвате от предимствата на Skrill, без рестрикции. Съветваме ви да се верифицирате още в началото, за да не се случи да не може да направите плащане и да има забавяне точно тогава, когато ви трябва. Също така лимитите за неверифицирани сметки са доста ниски и така или иначе ще ви се наложи да го направите скоро след като се регистрирате.

За да си верифицирате сметката първо трябва да депозирате пари в нея (без значение каква сума). След това, трябва да отидете в секцията Limits & Verification -> Verify My Account. Документите, които ще ви трябват, са:

 1. Снимка на лична карта (отпред и отзад)
 2. Възможно е понякога от Skrill да поискат и документ за верификация на адреса ви (банково извлечение, сметка за ток, вода, телефон). Ако това се случи, имайте превид, че документът трябва да е получен по пощата, на хартия и да е не по-стар от 3 месеца.

От скоро – също така има изискване за верификация чрез уеб-камера, че това сте вие. Ако тази верификация не се получи или камерата ви не работи – то може да изпратите селфи снимка, като държите личната си карта, така че да се виждат и лицето ви, и картата. Тази верификация може да направите и през мобилното приложение на Skrill.

Верификация на сметка в Скрил

Верификация на сметка в Скрил 2

 

Skrill поддръжка

Съпорт-а в Skrill не беше на перфектно ниво дълго време, но към момента отговорите са много по-бързи (винаги в рамките на 24 часа), а ако станете VIP – още по-бързо. Освен това – ви съветваме, ако имате проблем или забавяне, да ни пишете, и ние ще опитаме да ви помогнем и да ускорим разрешението посредством нашите контакти с компанията.

[email protected] – за всички клиенти
[email protected] – за клиенти, които имат VIP статус

Информация за компанията

Име:

Skrill

Адрес:

Великобритания Англия Лондон E14 5LQ Floor 27, 25 Canada Square

Дата на създаване:

2001 г.

Валути

EUR
SAR
THB
TRY
ZAR
QAR
RSD
OMR
RON
USD
GBP
AUD
BGN
HUF
DKK
INR
CAD
MYR
MAD
NOK
PLN
SGD
NZD
HKD
KWD
KRW
JOD
ISK
ILS
HRK
CZK
TWD
BHD
AED
CHF
JPY
SEK
TND

Поддръжка на езици

Руски
Английски
Немски
Гръцки
Испански
Френски
Италиански
Полски
Турски
Румънски
Чешки
Китайски

Версии на сайта

Вход
Мобилна
версия
IOS
Android
Windows
Phone
Версии

Плюсове и минуси

Минуси:
 • Необходимост от верификация
 • Висока такса за теглене от сметката в Skrill
 • Не разполагат с "Чат на живо"
Плюсове:
 • 99% от букмейкърите приемат Skrill
 • Безплатни депозити и плащания към букмейкъри
 • Високо ниво на сигурност
 • Мобилно проложение за Android и iOS
 • Възможност за разплащане със Skrill MasterCard (пос терминал, банкомат)
 • Skrill VIP програма с намалени/премахнати такси
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 1
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P