По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Стойност на бонуса
130 €
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

Букмейкърът BetWinner приветства своите нови клиенти с Увеличен Начален Бонус Спорт в размер на 100% до €130. Трябва да направите нова регистрация и депозит.

⭐️ Има ли бонус код за бонуса на BetWinner?

Да, използвайте промокод BRATINGS. С Промокода Бонусът е до 130 евро (традиционният бонус, без Промокода е само 100 евро)

⭐️ Как да взема бонуса от BetWinner?

  1. Направете нова регистрация в букмейкъра – може да използвате една от трите опции с един клик, с телефон или с имейл
  2. Попълнете всички полета в Личен профил
  3. Направете първи депозит, като въведете Промокод BRATINGS (минималната сума на първия депозит е €1 (2 лева)
  4. Бонусът ще бъде кредитиран във вашата сметка автоматично.

BetWinner Начален бонус

🎁 Начален бонус 100% до 130 лева
🔥 Промокод за Betwinner BRATINGS
💰 Минимален депозит Карта – 1.50 лв; PaySafeCard, Skrill – 3.92 лв; Neteller – 9.79 лв; ecoPayz – 9.89 лв.
☝ Превъртане 5 пъти в акум. 3 от тях на коеф. 1.20
💸 Теглене и срокове Skrill, Neteller, ecoPayz – 15 минути; Visa/MasterCard (1-7 дни)

⭐️ Как да превъртя бонуса?

  • Трябва да превъртите сумата на бонуса 5 пъти със залози от тип акумулатор.
  • Всеки акумулатор трябва да съдържа 3 или повече събития.
  • Най-малко 3 от събитията в акумулатора трябва да са с коефициент 1.40 (или по-високи).

Пример: При бонус от 50 лева, трябва да превъртите 5х50=250 лева на залози тип права колонка от по 3 мача (като минималният коефициент на всеки мач трябва да е 1.40). Ако след превъртането сте натрупали печалби в размер на 1000 или 2000 лева (например), ще получите само размера на Бонуса в основната си сметка – 50 лева.

Betwinner Начален Бонус Спорт

⭐️ За какво да внимаваме?

  • Имайте предвид, че за да вземете Бонуса, трябва да изпълните всички условия. Едва след това може да теглите сумата на Бонуса или натрупани печалби следствие на залози с бонусната сума.
  • Офертата не може да бъде използвана в комбинация с други промоционални или специални оферти.
  • Клиентът трябва да предостави документи за идентификация, ако е необходимо. Това е важно условие. В противен случай букмейкърът може отнеме бонуса или печалбите ви. Компанията си запазва правото да поиска по всяко време от клиента да предостави своя снимка, държейки своя идентификационен документ (лицето на клиента трябва да е ясно видимо на снимката), или да премине през процедура за идентификация по телефона.

⭐️ Плюсове и минуси на Бонуса

+Получавате Увеличен Бонус Спорт, ако използвате Промокод BRATINGS (тогава взимате Бонус до 130 евро, докато без Промокода – бонусът е 100 евро)
+Това е една от малкото промоционални оферти за Начален Бонус с минимални условия за превъртане – само 5 пъти разиграване на получената бонус сума.
+Изключително минимална стойност на първия депозит – само 1 евро (2 лева)

-Един от негативите е, че трябва да превъртите бонусната сума в залози тип акумулатор (права колонка), като всяка от 3-те необходими селекции трябва да е с минимален коефициент 1.40.

⭐️ Мнение на Букмейкър Рейтинги

Офертата на BetWinner за Начален Бонус Спорт е сравнително средна като сума и попада на едно ниво с няколко други букмейкъра. Увеличеният Бонус от €130 дори надвишава конкурентите – Ефбет (200 лева), Bwin (222 лева). Така че офертата не е за подценяване.

Със сигурност положителното е, че трябва да превъртите сумата на бонуса 5 пъти. Тук бонусът прилича едно към едно с тези в Palms Bet, 1xBet, Melbet и 22Bet – всички те изискват само 5 пъти превъртане на получения бонус.

Efbet например изисква 3 пъти превъртане, но не само на бонус сумата, а общо на депозит+бонус. Winbet вече скача на 6 пъти превъртане депозит+бонус, а Bwin изисква 7 пъти превъртане депозит+бонус.

Условията за минимален депозит също са еднакви като в 1xBet и 22Bet (2 лева), с 1 лев по-ниска от тази на Мелбет (3 лева минимален депозит за бонус).

?? Ако имате някакви въпроси, екипът на Букмейкър Рейтинги ще се радва да Ви помогне: [email protected]

❓ Какъв е началният бонус на Betwinner?

Ексклузивен бонус 100% до 130 евро с код BRATINGS. Той трябва да бъде превъртян пет пъти на залози тип акумулатор (права колонка) с миниум три събития.

❓ Има ли бонус код за Betwinner?

Да, бонус кодът е BRATINGS.

❓ Как мога да депозирам в Betwinner?

Можете да депозирате с банкови карти, електронни портмонета, платежни системи, предплатени карти, банков трансфер и криптовалути.

❓ Какви други промоции/оферти предлага Betwinner?

Букмейкърът предлага бонус „акумулатор на деня“, 100% бонус депозит всеки четвъртък, бонус за серия губещи залози, advancebet бонус и застраховка залог.

❓ На какъв коефициент и какъв е срокът за превъртане?

Превъртането на бонуса трябва да стане в срок от 30 дни след получаването му. Трябва да залагате на зазоли тип акумулатор с минимум 3 събития, които да са с минимален коефициент от 1.40.

Най-добрият бонус за Вашата страна
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P