Оценка на формата на футболните отбори

«Букмейкър Рейтинги»
Преди да заложите на футболен мач, трябва да се подготвите добре. Вижте статистиките от последните мачове на двата отбора. Погледнете как противниците играят един срещу друг. Обърнете внимание как са като гост и у дома. Разгледайте съставите. Това ще ви помогне много да направите правилен залог

3.1. Залози въз основа на предишните резултати

Много често играчите правят залози само въз основа на резултатите на дадените тимове в предните мачове. Но тази тактика може да е прекалено опростена. Трябва да вземете под внимание и срещите помежду им, последните 10 мача на отборите, както и формата като домакин или гост. Разглеждането на тази информация ще ви помогне много да прецените дали да направите определен залог, който ви се струва удачен. След тази проверка може да се окаже, че не ви допада.

3.2. Статистика от предишни мачове между тимовете и състави

Както казахме не забравяйте да обърнете внимание на това, как отборите са играли в предишните си срещи. Но и има ли съществени промени оттогава? Нови играчи или липсващи играчи? Може би, един от лидерите на отбора е бил контузен и няма да може да участва в мача.

3.3. Треньори и стил на игра

Също така обръщайте внимание на съперничеството между треньорите и стила на игра на този или онзи отбор. Ако даден отбор, който обича да се защитава, се среща с атакуващ отбор, кое очакваме да надделее? Разбива ли се тактиката на отбора, който се защитава, ако получи гол? Струва ли си да заложим за ПОД голове в мача, а ако защитния тим получи гол да заложим и за над 3,5 гола?

3.4. Допълнителни турнири

Много отбори, в допълнение към участието си в първенството, също участват в европейските турнири и играят за купите на страните. Това често са много повече мачове отколкото имат тези, които не участват. Също често отборите с много мачове са водещите тимове с големи имена и фаворизирани от букмейкърите. Уморен от Шампионската лига Реал Мадрид, има гостуване на Билбао след 3 дни. Струва ли си коефициента да потърсим изненада?

Мислете и за приоритетите на отборите и треньорите – в кой турнир се борят на всяка цена и в кой – няма за какво?

Също така – много играчи напускат клубовете за да играят за националния си отбор. Още мачове, полети, стрес. И отново това се отразява много на големите отбори, където всички играчи са национали и звезди. Дава ли ни възможност да сложим добри бетове на добри коефициенти? Често да!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация