Уикенд с дербита: Милан – Интер, Ливърпул – Евертън: Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #23 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №23 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. И този път мой събеседник е Мартин Георгиев, с когото надявам се сме ви приготвили полезни следващи минути.

-Стефан Ралчев: Марто, здравей. Драмата е безспорно в ЦСКА тази седмица. Няма как да не открием подкаста с тази новина.

Тук е моментът да ви приканя да погледнете и коефициента за победа на ЦСКА срещу Черно море. В петък малко преди обед беше 1.82 на живо с winbet, след това стана 1.76, а със сигурност до началото на мача ще падне още, да не говорим, ако правите залози на живо. На практика освен продажбата на Али Соу, няма нещо, което се е променило кой знае какво чисто спортно-технически. Букмейкърите явно повлияни от сътресенията в Борисовата градина в началото на седмицата побързаха да вдигнат според мен неразумно коефициентите преди мача с Черно море. Но днес се усетиха и започна стремглаво падане.

Видео прогноза за ЦСКА – Черно море от Ники Александров има в сайта Букмейкър Рейтинги, но аз пак ви насочвам към 1-цата. Смятам, че ЦСКА ще победи почти без проблем, а ставките до петък преди обед си заслужаваха да се играят.

Отскоро по традиция стартираме с нашата успеваемост от миналия епизод. Този път аз се представих повече от добре, като от общо 6 прогнози, в графата успешни попаднаха 4. Радвам се, че хванах равенството в Изненада на седмицата на мача Волфсбург – Гладбах на коефициент 3.61, както и в рубриката Кръстосан Огън хикса между Черно море – Локомотив Пловдив, за който и двамата с Мартин дори прогнозирахме точния резултат 0:0. Другите ми успешни прогнози бяха по-рутинни. Аз мога да кажа, че бях доволен от уикенда, тъй като с хикса на Черно море – Локо Пловдив и прогнозата ми за ЦСКА, излязох на плюс след мои направени залози. Надявам се да сте ме послушали и да сте играли нещо от мен. Или пък от Мартин, който отбеляза успеваемост 50/50 – три от 6.

За да следите нашето представяне и по-важното – за да печелите от прогнозите ни, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб. Така няма да пропуснете нищо от това, което всяка седмица поднасяме на вас, нашите слушатели.

А сега да преминем към рубриката

Мач на Седмицата

В този епизод се отправяме към Вечния град за дербито Милан – Интер. Много се радвам, че Милан е във възход, макар може би да съм споменавал, че заради стари спомени като привърженик на Барселона (визирам финала в Атина през 1994 и загубата с 0:4), през годините не съм подкрепял Милан. Но сега се радвам, че росонерите отново са в битката за челните места. Интер влиза в дербито с 1 точка преднина пред Милан, като двата тима доста отдавна не бяха заемали първите две места в класирането.

Коефициентите преди срещата буквално ме пращат в някаква странна реалност. Уинбет например дава 3.66 за единица за Милан, а за двойка – 1.99. Bet365 определя домакинска победа за росонерите 3.60 срещу 2.00 за нерадзурите. Palms bet спортни залози е в същия тон, че дори и по-тежко за Златан и компания – 3.70 за Милан, 2.05 за Интер.

-Стефан Ралчев: Мартине, тези коефициенти изненадват ли те, защото мен да и ще си проличи и от прогнозата ми впоследствие?

  • Букмейкърите се оказваха прави като имаха Интер за фаворит – нерадзурите вече са първи, възползвайки се от грешките на Милан, Ювентус и компания
  • Интер има само 1 загуба в последните си 17 гостувания и доминира в директните срещи 5 победи от 6 мача срещу Милан
  • Дявола загуби от Интер вече преди месец за купата на Италия, а в четвъртък росонерите играха и труден мач срещу Цървена Звезда
  • Златан почиваше, което е добра новина за Стефано Пиоли. Милан е вкарал поне 2 гола в 10 от последните си 12 домакинства
  • В много високи проценти от мачовете и на двата тима е имало гол/гол или над 2.5 гола или и двете. И двата тима имат средно по над 2 гола вкарани на мач
  • В 6 от последните 9 мача между двата тима е имало гол/гол и над 2.5 попадения. Смятам, че ще се повтори това тук

Моята прогназа е: Гол/Гол и над 2.5 на 1.95 в Betwinner

-Стефан Ралчев: Моята прогноза е твърдо 1Х и Под 3,5 гола за коефициент 2.36 от Уинбет. Аз убедено ще играя мача по този начин с може би нещо по-ниско като ставки в комбо залог, защото такива шансове не се изпускат.

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на Седмицата

-Стефан Ралчев: След подновяването на българското първенство, аз все по-често ще поглеждам към него. Затова моята изненада този път е на двубоя Арда – Ботев Враца (Х за коефициент 3.90 от Букмейкърът Ефбет). За онези от вас, които не искат да заложат директно на хикса, както ще направя аз, могат да погледнат двойния шанс.

Моето изложение няма да бъде дълго, но искам да ви насоча вниманието към мача, който изигра Ботев Враца срещу Берое преди седмица. Домакините от Враца буквално надиграха и няма да бъде пресилено, ако кажа, че смазаха гостите от Стара Загора. И само заради Мартин Камбуров Берое спечели трите точки. Тази тенденция я забелязвам от известно време при Ботев Враца – играят добре, имат положения, но не успяват да печелят точки. И да не се случи така, че накрая да съжаляват жестоко за пропуснатите ползи, тъй като битката за оцеляване този сезон е най-интересното нещо според мен в елита.

Дори и аз бях пропуснал, че врачани са в такава ужасяваща серия – 6 поредни загуби, за последно спечелиха на 2 ноември. Любопитното е, че и при 6-те поредни загуби Ботев Враца го направи с минимална разлика – само от един гол, 0:1 или 1:2. Отделям само няколко думи за Арда – тимът надигра безапелационно Ботев в Пловдив, но според мен просто канарчетата бяха безумно слаби. Иначе аз съм голям фен на Николай Киров и Арда вече е фактор в класирането. Но според мен мотивацията във Враца ще бъде по-голяма за този мач. Затова аз посягам директно към Х или Двоен шанс Х2 в полза на гостите.

-Мартин Георгиев:

Саутхямптън – Челси (X @ 3.80 bet365)

  • Челси определено е фаворит срещу Сотън, след като Тухел все още не е губил мач начело на сините, а “светците” са в серия от 6 поредни загуби.
  • Този пък загубата с 9:0 не се оказа катализатор за промяна при Саутхемптън, а напротив – през изминалата седмица Уулвс ги обърна за 2:1.
  • Челси не убеждава много, каот не е вкарвал повече от 2 гола при Тухел, а само в 1 свой мач е печелил с повече от 1 гол разлика
  • Последното равенство между двата тима на “Стейдиъм ъф Лайт” е през 2014 годиина
  • Има нещо интересно – в ранните мачове в събота фаворитите се “дънят” – Мин седмица: Лестър – Ливърпул, преди това Вила бият арсенал, преди това Евертън пада у дома от Нюкасъл, преди това УБА бие като гост Уулвс,

Аз залагам на равенството

Кръстосан Огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева.

За да не изпуснете възможността да спечелите парична награда от играта, както и да печелите с нас и нашите прогнози, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб. Така ще може да участвате в промоционалните ни игри, които организираме почти всяка седмица или пък да чуете най-новите прогнози, анализи и съвети от експертите в екипа ни.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. Този път едва двама души регистрираха успеваемост минимум 3 от 4. След изтеглен жребий, видео от който може да намерите във фейсбук групата на Букмейкър Рейтинги, за победител бе излъчен Владица Алексов.

Моля, нека Владица Алексов да се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук страницата БР България, за да получи наградата си.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев
Ливърпул – Евертън – 1
Шалке – Борусия Дортмунд – Х
Аталанта – Наполи – 1
Локо Пловдив – Лудогорец – Х

Мартин Георгиев
Ливърпул – Евертън – 1
Шалке – Борусия Дортмунд – 2
Аталанта – Наполи – 1
Локо Пловдив – Лудогорец – 2

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Мартине, благодаря ти за експертното мнение. Надявам се да сме били полезни на нашата аудитория.

ВТОРА ЧАСТ

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от традиционната им Безплатна игра. Промоцията е свързана с дербито на град Ливърпул, един срещу друг се изправят Ливърпул и Евертън. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол. Не забравяйте, че за този мач има Видео прогноза на Георги Драгоев в сайта Букмейкър Рейтинги.

Palms Bet продължава играта „Сега е моментът за 2021 специални награди“. Голямата награда е Нов Двустаен апартамент в София, 2 екскурзии до Палма де Майорка и други предметни награди, както и още 2000 парични награди, които ще бъдат теглени всеки ден. Играта вече е активна и е до 20 март, така че вижте повече подробности за нея в Букмейкър Рейтинги или в сайта на организатора.

За феновете на английската Висша лига напомняме, че имат възможност да се възползват от промоцията на Winbet – Висша лига Специални за няколко мача този уикенд. Този път може да намерите изключително атрактивни пазари за залози, като например кой от посочени 5 отбора ще отбележи най-много голове, комбинация от голове за конкретни двама футболисти и т.н. Максималната сума на даден пазар, която може да заложите, е 50 лева. Повече подробности за офертата вижте в Букмейкър Рейтинги или в сайта на организатора.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР – България, в Ю Тюб и Спотифай.

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodomaticSoundcloudBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P