Славия – ЦСКА с коефициенти, прогнози и анализи: Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #22 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

podcast-episode-22

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №22 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. Ето, че паузата в българския футбол приключи и сезонът се подновява. На старта застанаха Ботев Пловдив и Арда Кърджали, а през уикенда ни очакват повече от интересни мачове. Тепърва ще говорим повече за тях в епизода. Затова да не губим време и да започваме. Посрещам моя колега Мартин Георгиев.

-Стефан Ралчев: Марто, здравей. Подновява се българското първенство и колкото и по-ниско да е нивото в сравнение с европейските шампионати, феновете чакат мачовете от родния елит.

Преди да стартираме ето как се представихме в миналия епизод. В Рубриката Мач на седмицата Мартин Георгиев бе безапелационен – той прогнозира твърда 2-ка в дербито Ливърпул – Манчестър Сити, като печелившият коефициент бе над 2.00. Това обаче не бе всичко от Мартин, който удари джакпота с прогнозата си в Изненада на седмицата – 1Х и Над 2,5 гола в мача Фрайбург – Борусия Дортмунд за ставка 4.33 от Бет365. И като за капак Марто приключи успешната си серия с познати 3 от 4 прогнози в рубриката Кръстосан огън. Тоест, в целия епизод от дадени 6 прогнози той позна 5 от тях, като 2 бяха с доста високи коефициенти. Дано сте го послушали и избрали част от предложенията му във вашите фишове.

А сега да преминем към рубриката

Мач на Седмицата

Решихме в този епизод да обърнем внимание на българското първенство, което се подновява с едно от столичните дербита Славия – ЦСКА. Белите са предпоследни в класирането с 12 точки, ЦСКА е трети с 33. Съвсем логично червените са фаворити и коефициентите за двойка варират около 1.40 в Bet365, 1.41 в ревюто ни за Palms Bet е 1.42 в Bwin за България, 1.44 в Winbet Спорт. Еденицата за Славия започва от 6.60 в Палмс Бет и стига до 7.50 в Бет365.

-Стефан Ралчев: Мартине, какво очакваш от мача. И в двата отбора имаше доста промени?

-Мартин Георгиев: ЦСКА е с 6 поредни победи в Ефбет лига, но предсезонната подготовка лично мен не убеди с игра.

  • Ясна беше идеята да се играе с по-слаби противници, като сега тимът ще се изправи с точно такъв
  • Всички знаем, че Славия НЯМА да изпадна, каквото и да става, но все пак тимът е предпоследен със само 1 победа в последните 6 мача
  • В нито едно домакинство на Славия през сезона не е имало над 2.5 гола, а 10 от последните 12 мача между двата тима във всички турнири също са били с малко голове
  • ЦСКА не вкарва много, малко под 2 гола средно на мач като гост
  • Славия има победа над ЦСКА в близките години (през 2018-та), така че нека да не мислим, че “червените” ще бият с лекота
  • Славия ще “Скача” на ЦСКА, така че прогонозирам много труден двубой, но все пак…

Моята прогноза е – 2 и под 3.5 @1.99 Palms Bet

-Стефан Ралчев: Аз няма да се впускам в статистики, тъй като точно сега в откриващия кръг, а и с толкова много постоянни промени в отборите, за мен не е удачно да се осланяме на цифри от миналото. Единственото, което ми се струва, че може да се спази, е да има по-малко голове. И то не заради настоящото състояние на двата съперника, а по-скоро заради метеорологичните условия и със сигурност по-лошия терен в сравнение с по-топлото време.

Моята прогноза е „ЦСКА да вкара първи гол още първото полувреме за коефициент 1.79 от Уинбет“. Малко рискова прогноза за въпросната ставка, но нищо друго не мога да предложа като аргумент, защото чистата двойка е за твърде ниска ставка. Пазарът Гол/Гол не е много сигурен, както и Над/Под голове. Защото ЦСКА, ако вкара първото полувреме, втората част може да се стигне до още няколко попадения.

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на седмицата

-Марто, завърна се на победния ход в любимата ти рубрика, така че заповядай с Изненадата тази седмица.

-Мартин Георгиев: Моята изненада този път е от по-различно първенство, отивам в Турция за мача Фатик Карагюмрюк- Фенербахче (Х 3.80 bwin)

  • Епична битка на върха в турската Суперлига – 3-те гранда са с еднакъв брой точки
  • Сега Фенербахче има много трудна задача – гост на Фатих Карагюмрюк, които са само с 1 загуба от последните 7 мача
  • Карагюмрюк победиха шампиона Инстанбул Башакшехир в предния мач – като цяло са с 3 сухи мрежи в последните 3 мача
  • Фенерите имат само 1 загуба в последните 11 мача, като са и най-добрият гост в първенството
  • “Легендите” обаче загубиха от Галатасарай в дербито и елиминирани за купата именно от Инстанбул ББ
  • И двата тима могат да вкарват голове, а Фатих вече победи Галатасарай у дома през сезона.
  • Прогнозирам равенство, едва трето за Фенерите като гости, защото Фатих са в много добра форма

-Стефан Ралчев: Този път моята изненада е от Бундеслигата, спирам се на мача Волфсбург – Борусия Мьонхенгладбах (Х за коефициент 3.61) от Палмс Бет.

Волфсбург навлезе в много успешна серия и записа 4 поредни победи, с което е на трето място, само на 3 точки от втория РБ Лайпциг. Гладбах е едва 7-ми, но на не чак толкова голяма разлика от вълците. Само 4 точки делят Гладбах от Топ 4 зона Шампионска лига. В мача между двата тима през есента двата отбора завършиха наравно 1:1 на стадиона на Гладбах. Сега очакването ми е същото. Тимовете са равностойни въпреки силната серия на Волфсбург, който освен тези 4 поредни победи за първенство, има и 1 за Купата над Шалке, което прави общо 5 поредни успеха. Любопитното е, че Волфсбург е доста силен домакин – от началото на сезона има 6 победи и 3 равенства без нито една загуба, като равенствата обаче са срещу малко по-силните Леверкузен и Лайпциг. От водещите отбори бе победен единствено Айнтрахт.

Много по-интересното в тази насока е представянето на Гладбах като гост. В първите 4 гостувания през сезона в Бундеслигата отборът записа две загуби и две победи. След това в следващите 5 гостувания регистрира забележете 4 равенства и 1 победа, като всички равенства са голови – веднъж 1:1, два пъти 2:2 и веднъж 3:3. Именно поради тази причина клоня към нов хикс за Гладбах навън, като ако ви се иска още по-висок коефициент, играйте Х и Двата отбора да отбележат за ставка над 4.00. Гладбах загуби от Кьолн у дома изненадващо с 1:2 миналия кръг и със сигурност ще търси частичен реванш при визитата на Волфсбург.

Кръстосан огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. След кратко колебание от ваша страна, в миналия епизод явно мачовете ви се понравиха и не ви затрудниха. Общо 18 души регистрираха успеваемост минимум 3 от 4. След изтеглен жребий, видео от който може да намерите във фейсбук групата на Букмейкър Рейтинги, за победител бе излъчен Стефан Димитров.

Моля, нека Стефан Димитров да се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук страницата БР България, за да получи наградата си.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев

Наполи – Ювентус – Х
Лестър – Ливърпул – Х
Реал Мадрид – Валенсия – 1
Черно море – Локо Пловдив – Х

Мартин Георгиев
Наполи – Ювентус – 2
Лестър – Ливърпул – 2
Реал Мадрид – Валенсия – 1
Черно море – Локо Пловдив – Х

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Мартине, благодаря ти за експертното мнение. Надявам се да сме били полезни на нашата аудитория.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Palms Bet продължава играта „Сега е моментът за 2021 специални награди“. Голямата награда е Нов Двустаен апартамент в София, 2 екскурзии до Палма де Майорка и други предметни награди, както и още 2000 парични награди, които ще бъдат теглени всеки ден. Играта вече е активна и е до 20 март, така че вижте повече подробности за нея в Букмейкър Рейтинги или в сайта на организатора.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите 10 лева Бонус под формата на Безплатен залог Всеки ден до 28 февруари. Трябва да направите минимум един депозит в размер на минимум 50 лева на ден, за да вземете 10 лева Безплатен залог. След това трябва да изпълните условията по приемане на безплатния залог, за да го използвате.

Остава още малко до края на промоцията на Bwin за своите клиенти. При първа регистрация в букмейкъра имате възможност да вземете Бонус Безплатни Залози до 110 лева. Офертата е валидна до 14 февруари, като минималният депозит, който трябва да направите, е 20 лева, а след това да поставите залози на стойността на вашия първи депозит в рамките на 15 дни след регистрацията.

Отново сме при Палмс Бет и традиционната игра, която ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева. Промоцията е свързана с дербито в Италия Наполи – Ювентус. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол.

За феновете на английската Висша лига напомняме, че имат възможност да се възползват от промоцията на Winbet Висша лига Специални. Всяка седмица очаквайте нови и атрактивни предложения само за Висшата лига на Англия. В сайта ще намерите предложени специални пазари, на които може да залагате. Максималната сума на даден пазар, която може да заложите, е 50 лева. Повече подробности за офертата вижте в Букмейкър Рейтинги или в сайта на организатора.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР – България, в Ю Тюб и Спотифай.

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodomaticSoundcloudBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P