По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Bwin с Ексклузивна оферта: Бонус Безплатни Залози до 110 лева

Използван от 25 човека
Стойност на бонуса
110 лева
Превъртане
Срок за превъртане
3 дена

онлайн платформата на Bwin предлага изключително примамлива оферта за своите НОВИ клиенти. Ако направите първа регистрация в букмейкъра, имате възможност да вземете Бонус Безплатни Залози до 110 лева.

ВАЖНО: Офертата е валидна само за нови клиенти, които са регистрирали нова сметка, минавайки през зеления бутон „Вземи бонус от тук“ и който ви отвежда на специалната страница, показваща бонус офертата.

Промоционален период

Начало: 04.02.2021 (00:00 CEST)
Край: 14.02.2021 (23:59 CEST)

Първи стъпки

 1. Регистрирайте се/Създайте акаунт
 2. Направете депозит от минимум 20 лева
 3. Поставете залози на стойността на депозита

Правила и Условия

 1. За да се възползвате от офертата за безплатен залог, Вие трябва първо да се регистрирате, да направите депозит във вашата Bwin сметка и да поставите квалифициращи залози на стойност равна на стойността на Вашия първи депозит (ограничен до 110 лв.), в рамките на 15 дни след регистрацията.
 2. Минималният депозит е 20 лева. За квалифициращ депозит се смята Вашия първи депозит, направен след регистрацията.
 3. Офертата не важи за депозити, направени с разплащателни методи Skrill, Neteller или Paysafe карта.
 4. Залози, поставени през секция „На живо“ преди началото на мача и такива, използващи функцията „Създай залог” няма да бъдат зачетени към тази оферта. Класират се само единични и комбинирани залози, поставени преди началото на мача през секция „Спорт“, с минимален коефициент 1.50
 5. При комбинации от среща/пазар, които имат само два или три възможни изхода, за квалифициращ залог се счита само този, на който е поставена по-голяма сума, при положение, че е направен повече от един залог.
 6. Залозите, поставени чрез бонуси, безплатни залози или затворен залог чрез опцията за ранно изплащане (Cashout), няма да бъдат зачетени за офертата, както и отменени залози.
 7. Максималната сума на безплатният залог, която може да получите, е 110 лева или еквивалентна валута, съгласно следният валутен курс: 1 EUR = 1 USD = 1 GBP = 2 BGN
 8. След като Вашите квалифициращи залози бъдат уредени, Вие трябва изискате Вашият безплатен залог, като се свържете с нашият отдел „Обслужване на клиенти“.
 9. Вие ще получите безплатен залог на стойност 100% от Вашият квалифициращ депозит, ограничен до 110 лева. Ако Вашият квалифициращ депозит е на стойност над 110 лева, за бонуса се зачита само частта до 110 лева.
 10. Вие ще можете да използвате безплатния залог за всякакъв вид спортни събития и aко безплатният залог FreeBet е оценен като „спечелен“, ще получите в сметката си печалбата от FreeBet, която ще е равна на стойността на FreeBet, умножена по посочения в талона за залагания коефициент минус стойността на FreeBet. Печалбата не подлежи на допълнителни условия за залагания.
 11. Безплатният залог ще бъде валиден до 3 дни от датата на кредитиране.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация