Сблъсък на прогнози за дербито Ливърпул – Сити: Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #21 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

podcast-ep-21

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №21 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. Остават броени дни до подновяването на българското първенство, както и на мачовете в Шампионската лига. Но до тогава има още малко време, така че нека караме по план. В дните на истинска катастрофа за Ливърпул и топ световната новина за космическия договор на Лионел Меси, с моя колега Мартин Георгиев отново ще минем през по-интересните събития, а накрая ще завършим и с всички актуални новини от букмейкърите.

-Стефан Ралчев: Марто, здравей, готов ли си за нови анализи и прогнози?

Започваме с рубриката

Мач на Седмицата

За да направим още малко по-щастлив Мартин този уикенд, отново се завръщаме в любимата му Висша лига на Англия и дербито Ливърпул – Манчестър Сити. В последните години този мач беше с толкова сериозен заряд, че почти може да се каже измести Ливърпул – Манчестър Юнайтед. Но сега двубоят идва в момент, в който феновете на Ливърпул никак не са щастливи – отборът им записа 2 поредни загуби у дома за първи път от 9 години насам и за първи път от 37 години не се разписа в 3 поредни мача у дома.

Така или иначе каква е нагласата на букмейкърите за предстоящия мач, в който Сити пристига като лидер в класирането на цели 7 точки пред Ливърпул и то с мач повече. Букмейкърите промениха тенденциите и Ливърпул вече се явява аутсайдер въпреки че е домакин. Betwinner дава най-високият коефициент за победа на мърсисайдци – 3.54, Palms Bet ревю, Winbet ревю и Bwin предлагат една и съща ставка 3.40 за 1-ца. Ако все пак смятате, че Манчестър Сити ще спечели, може да се възползвате от следните коефициенти, като тук Палмс Бет предлага един от най-високите – 2.13 за двойката. Останалите варират около 2.05 – 2.07.

-Стефан Ралчев: Марто, можем ли да кажем, че Ливърпул вече не е кандидат за титлата, или е още много рано за такива крайни констатации?

-Мартин Георгиев: Както и казах преди мача с Уест Хям – кризата в Ливърпул още не приключила, въпреки че подраних с един мач. Тимът на Юрген Клоп отново не успя да вкара гол и загуби от тим от долната половина на таблицата и може би проблемите далеч не са само в защита – срещу Уест Хям Салах “износи” тима. След като казах, че Сити трябва да уволнят Пеп, то каталунския треньор ПРЕОБЪРНА всички в Ман Сити и тимът е с 9 поредни победи във Висшата лига, 6 поредни мача без допуснат гол и с поне 2 вкарани гола през последните 3 гостувания – абсолютна доминантност. Ливърпул няма загуба у дома от Ман Сити от 21 мача, но тимът като цяло нямаше загуба от 64 мача на Анфийлд, но загуби 2 пъти там в последния месец. Сигурен съм, че Сити няма да регистрира суха мрежа, защото единствения шанс за Пуул да вземе нещо от мача е ако вкара гол – но коеф от около 1.60 не си заслужава

Моята прогноза е 2-ка, като с този мач Ман Сити си “капарира титлата”.

-Стефан Ралчев:

  • Манчестър Сити е с 13 поредни победи във всички турнири, няма загуба в 20 поредни двубоя. Последната е на 21 ноември миналата година, а сега сме средата на февруари.
  • Манчестър Сити спечели всички 7 последни гостувания
  • В последните 4 домакинства на Ливърпул бяха отбелязани под 3 гола.
  • В последните 6 домакинства на Ливърпул бяха показани под 4 картона

За този мач, а и за други може да видите специалната оферта „Висша лига специални“ на Уинбет. Повече подробности за нея слушайте във втората част на подкаста.

-Стефан Ралчев: Аз ще рискувам за този мач и ще предложа 1-ца за коефициент 3.54 от Бетуинър, въпреки че симпатизирам на Хосеп Гуардиола. За мен това е мачът, който може би ще покаже дали Ливърпул може да излезе от кризата и да се върне в борбата за титлата.

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на седмицата

-Стефан Ралчев: Марто, миналата седмица и двамата не се представихме успешно на този фронт. Въпреки че ти беше близо с прогнозата си за двубоя Уест Хям – Ливърпул, която бе, че и двата отбора ще вкарат по 2 или повече гола. Двубоят завърши 3:1 и само едно попадение на чуковете те лиши от доста висок коефициент. Така че моля те представи Изненадата тази седмица.

-Мартин Георгиев: Моята изненада този път е от Бундеслигата Фрайбург – Борусия Дортмунд

  • Гостите продължават да не са убедителни – 6-то място на цели 13 точки от Байерн и мястото, за което уж трябва да се борят.
  • Само 1 победа в последните 4 мача за Дортмунд.
  • Борусия обаче доминира срещу Фрайбург – 19 мача без загуба във всички турнири, като жълто-черните са вкарали поне 2 гола в 16 от тези мача.
  • През седмицата BVB едва победи ПАдерборн у дома за купата и то след продължения, водейки с 2:0
  • Фрайбург е на 9-тото място с 5 победи в 8 мача от Бундеслигата и със средно над 2 гола вкарани на мач у дома.
  • Фрайбург вкарва във всяко свое домакинство, а 60% от мачовете им са с над 3.5 гола.
  • Време е Фрайбург да вземе нещо от колебливия Дортмунд

Моята прогноза е 1Х и над 2.5 гол на ставка от @4.33, ако имате сметка в бет365

-Стефан Ралчев: И Този път моята изненада е от Италия, като продължавам да преследвам Наполи за равенство. Тимът има само 1 хикс от началото на сезона в 19 мача. И така предлагам Дженоа – Наполи (Х за коефициент 4.00 от Биуин).

Вече казах за това, че Наполи има само 1 равенство от цели 19 мача, единственото такова е срещу Торино през декември миналата година. Докато Дженоа се справя доста по-добре в тази насока, на практика малко повече от 1/3 от мачовете на тима са хиксове. Продължавам с Дженоа, тъй като отборът се намира в изключително добра форма. Ако направим класиране само за последните 5 мача на всички отбори в Италия, Дженоа ще се нареди на 6-то място, тъй като за последните си 5 срещи има цели 3 победи, равенство и само една загуба. Последните 4 двубоя се оказаха ключови за Дженоа – три победи и равен като гост срещу силния Аталанта. Вярно, бяха победени слабаците Кротоне и Каляри, както и съседният Болоня, но така бяха натрупани важни точки в битката за оцеляване.

Наполи?! Какво да кажа за Наполи. Отбор, който вече веднъж споменах – може да победи всеки и да загуби от последния в класирането. Отборът падна от Специя у дома, след това е способен да разнищи Фиорентина с 6:0… Така че Наполи колкото е интересен, толкова е и рисков за залагане, но аз лично ще играя този хикс. За онези от вас, които не искат да стрелят директно с равенството, опитайте Двоен шанс 1Х, но за доста по-нисък коефициент. И нещо за финал – голмайсторът на Дженоа Матия Дестро е в страхотна форма. Има 9 гола от началото на сезона, като за последните 8 мача за първенство има 8 гола. Да вкара по всяко време коефициентът е около 3.30 – може да прегледате и тази опция, ако играете нещо различно.

Кръстосан Огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. Продължава тенденцията да бъдете затруднени от 4-те мача и този път имаме само 1 познал минимум 3 от 4-те двубоя. Това е Иванка Михайлова, при която този път отива паричната награда.

Честито на Иванка, моля да се свърже с нас адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук страницата БР България, за да получи наградата си.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев
Марсилия – ПСЖ – Х
Фенербахче – Галатасарай – 1
Ювентус – Рома – 1
Бетис – Барселона – Х

Мартин Георгиев
Марсилия – ПСЖ – 2
Фенербахче – Галатасарай – Х
Ювентус – Рома – 1
Бетис – Барселона – 2

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Bwin стартира нова промоция за своите клиенти. При първа регистрация в букмейкъра имате възможност да вземете Бонус Безплатни Залози до 110 лева. Офертата е валидна до 14 февруари, като минималният депозит, който трябва да направите, е 20 лева, а след това да поставите залози на стойността на вашия първи депозит в рамките на 15 дни след регистрацията.

Palms Bet продължава играта „Сега е моментът за 2021 специални награди“. Голямата награда е Нов Двустаен апартамент в София, 2 екскурзии до Палма де Майорка и други предметни награди, както и още 2000 парични награди, които ще бъдат теглени всеки ден. Играта вече е активна и е до 20 март, така че вижте повече подробности за нея в Букмейкър Рейтинги или в сайта на организатора.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите 10 лева Бонус под формата на Безплатен залог Всеки ден до 28 февруари. Трябва да направите минимум един депозит в размер на минимум 50 лева на ден, за да вземете 10 лева Безплатен залог. След това трябва да изпълните условията по приемане на безплатния залог, за да го използвате.

Отново сме при Палмс Бет и традиционната игра, която ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева. Промоцията е свързана с дербито в Италия Ювентус – Рома. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол.

Палмс Бет, който продължава промоцията си „Супер 15 Джакпот“, в която трябва да прогнозирате успешно 15 избрани от букмейкъра двубоя и да участвате в разпределението на награди. 15 познати мача ви носят печалба от 500 хиляди лева. При 14 познати резултата печалбата е 10 000 лева, а ако познаете 13 двубоя, печалбата е 2000 лева. Ако има повече от един познал определен брой срещи, печалбата ще бъде разпределена равномерно между позналите.

За феновете на английската Висша лига напомняме, че имат възможност да се възползват от промоцията на Winbet Висша лига Специални. Всяка седмица очаквайте нови и атрактивни предложения само за Висшата лига на Англия. В сайта ще намерите предложени специални пазари, на които може да залагате. Максималната сума на даден пазар, която може да заложите, е 50 лева. Повече подробности за офертата вижте в Букмейкър Рейтинги или в сайта на организатора.

Напомняме ви, че е текуща и друга оферта на Уинбет – Winbet Sport Open. Това е ежедневен и месечен спортен турнир с кеш награди и безплатни игри, но важното е, че промоцията важи САМО за залози в секция НА ЖИВО. Промоцията е в сила до 1 март, а няма никакво ограничение за минимален залог или коефициент, на който да направите вашите залози. Всеки залог ви носи определени точки, които генерирате и въз основа на които се извършва класиране. Печалбите в различните периоди от играта са различни, а победителят в генералното класиране, печели 10 000 лева.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР – България, в Ю Тюб и Спотифай.

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodomaticSoundcloudBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P