Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #2 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

podcast-br-logo

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №2 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. В миналия премиерен епизод #1 ви разказах подробности за нашето ново начинание и затова сега без да губим време да се залавяме за работа.

На старта искам да поздравя Лудогорец и ЦСКА за класирането им в групите на Лига Европа. За първи път от 10 години 2 български отбора ще са в груповата фаза на този турнир. Записваме подкаста минути след жребия за групите. ЦСКА ще мери сили с Рома, Йънг Бойс и румънския Клуж, докато Лудогорец се падна в група с Тотнъм, ЛАСК Линц и Антверпен. Тези мачове със сигурност ще бъде в основата на следващите ни епизоди на подкаста, тъй като ще предизвикат много сериозен интерес сред феновете. Двубоите на двата български отбора ще бъдат тема на обсъждане, анализ и прогнози в нашия подкаст.

Както добре знаете, подкастът е разделен на 2 части – в първата част са нашите прогнози, а във втората част е времето за новини, бонуси и промоции от букмейкърите.

Днес мой гост е колегата Мартин Георгиев, бетинг експерт и анализатор от екипа на Букмейкър Рейтинги. С него ще бъдем заедно в първата част от подкаста, която включва рубриките Мач на седмицата, Изненада на седмицата и накрая „Кръстосан огън“. Напомням ви да слушате внимателно „Кръстосания огън“ в края на първата част, защото може да спечелите награда от нашата игра.

-Мартин Георгиев: Искам и аз да поздравя двата български отбора за участието им в групите на Лига Европа. Смятам, че жребият не е лесен и за двата тима, като в групите има по един изявен фаворит, като вярвам, че и двата отбора имат възможност за второ място.

-Стефан Ралчев: Нека обобщим представянето на двата отбора в мачовете до момента в Европа, тъй като си заслужава. ЦСКА отстрани 4 отбора в Европа, докато Лудогорец за пореден път влезе в групова фаза на европейски турнир – нещо, което вече считаме като нещо нормално.

-Мартин Георгиев: Да, участието на Лудогорец го приемаме като даденост. ЦСКА много впечатли срещу Базел. Червените доминираха над швейцарците след 60-ата минута и буквално ги изритаха от европейските клубни турнири.

Мач на седмицата

Да започваме с Мача на седмицатаизбрахме с теб Манчестър Юнайтед – Тотнъм от Висшата лига на Англия. В епизод №1 на подкаста миналата седмица прогнозирахме Лудогорец – Берое, като и двамата като че ли леко се предоверихме на старозагорци – ти заложи директно на 2-ката, а аз прогнозирах „Гол/Гол“. И двамата не успяхме, надявам се с Юнайтед и Тотнъм да бъдем по-успешни.

-Мартин Георгиев: Специалния отново се завръща на Олд Трафорд, като той все още не е побеждавал Юнайтед, след като напусна. Но интересното е, че е последният мениджър, печелил трофей с Манчестър Юнайтед. Според мен обаче Тотнъм ще пристигне за това гостуване доста уморен, тъй като се насъбраха доста двубои напоследък, включително и в Лига Европа. В други условия Тотнъм би имал по-големи шансове, не че сега няма. Юнайтед е колеблив, но трябва да набира скорост – време е.

-Стефан Ралчев: Тотнъм като че ли се превръща в доста сериозен акцент в българския футбол, тъй като игра с Локомотив Пловдив, а сега се падна и с Лудогорец. Моуриньо два пъти в рамките на няколко месеца ще бъде в България. Искам да акцентирам върху друго – участието им в Лига Европа. Минаха през Локомотив Пловдив, след това отново играха близо – в Северна Македония срещу Шкендия, а в четвъртък вечер отстраниха Макаби Хайфа след гръмка победа. Мисля си, че Моуриньо донякъде изпълни план минимум – това е ниско стъпало като изискване, Тотнъм да влезе в групите, гони се пролетно участие и дори трофей. Но и аз като теб смятам, че червените дяволи в този мач са фаворити. Макар че не съм впечатлен от играта на Юнайтед.

За този мач обзор за Palms bet предлага възможност да спечелите Награда на стойност 50 лева, ако познаете Точния резултат на мача. Подробности ще чуете след минути във втората част от подкаста.

-Стефан Ралчев: Аз се спирам на традиционен пазар за Голове в двете врати – от мен Гол/Гол.

-Мартин Георгиев: Аз съм съгласен с твоята прогноза, но моята прогноза е единица. Тотнъм няма победа на Олд Трафорд от 6 години насам. С оглед натоварения график на шпорите мисля, че Юнайтед е време да набере скорост в шампионата.

-Стефан Ралчев: Смяташ ли, че феновете на Юнайтед са разочаровани отново в началото на шампионата, отборът допуска повече голове. Ще имат ли повод да се зарадват в по-скоро време. Червените дяволи тръгват повече от колебливо.

-Мартин Георгиев: Като фен на този отбор въобще не съм впечатлен от защитата на отбора. Колкото и да е трудно тази година откъм финансово за всички клубове, за мен е неприемливо приоритет пред Юнайтед да не е привличането на централен защитник.

Изненада на седмицата

-Стефан Ралчев: А сега нека преминем към „Изненадата на седмицата“. В тази рубрика както ви казах в първия епизод, ще избираме по 1 мач с малко по-висок коефициент. Все пак говорим за изненадата на седмицата и ще търсим такава всеки път.

Този път аз се спирам на един италиански мач, защото ми хареса възможността за по-висока ставка. Сасуоло – Кротоне. Аз залагам на Х за коефициент 5.25, а за онези от вас, на които не им се стреля директно, може да опитат с двоен шанс Х2. Сасуоло записа равен и победа в първите два кръга в Италия (равен срещу Каляри и победа над Специя) и е в средата на класирането. Кротоне стартира с 2 поредни загуби, което едва ли е изненада. Мен обаче ме изненадаха твърде ниските коефициенти за 1-ца за Сасуоло, които са около 1.40-1.45, равенството е оценено над 5.00, а двойката над 7.00. На пръв поглед не намирам толкова огромна разлика между два тотално равностойни отбора, за да бъдат коефициентите толкова различни. Вероятно букмейкърите са повлияни от двата успешни мача на Сасуоло и двете поредни загуби на Кротоне. Много често в моите прогнози в Букмейкър Рейтинги съм писал, че обичам да играя против логиката и фаворитите на букитата. И затова днес стрелям с Х на Сасуоло – Кротоне. Или с Х2, но при двойния шанс коефициентът е доста по-нисък, около 2.80.

-Мартин Георгиев: Аз оставам във Висшата лига и избирам Лийдс – Манчестър Сити. Лийдс е новак, но започна уникално сезона, вкара 3 гола на шампиона Ливърпул макар че загуби. Лийдс показва как се прави на трансферния пазар – много от новаците в Англия харчат безразборно много пари за играчи, които нямат особена стойност. А Лийдс купи нападател, халфи  защитник и заздрави ядрото си. Марсело Биелса – Лудия “извади” Лийдс от забвение в Чемпиъншип и йоркшърци отново са във Висшата лига – могат да постигнат ефекта “Шефийлд Юнайтед” от миналия сезон. Докато Сити има проблеми в защита. Забелязвам и друго, откакто Артета стана мениджър на Арсенал, тимът на Сити е разгадаван в много срещи.

-Стефан Ралчев: Тоест, искаш да кажеш, че Артета е бил мозъкът на този треньорски дует

-Мартин Георгиев: Гледайки Арсенал, смятам, че Артета е един доста добър тактически подготвен треньор. Смятам, че Гуардиола доста се е оповавал на него.

Смятам, че “гражданите” няма да спечелят тази среща и Лийдс ще продължи възхода си. Ставката за 1Х е прекрасна – около 3.40.

Кръстосан огън

Завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Ето и избраните от нас 4 мача, които ще прогнозираме само знаци за краен изход.

Стефан Ралчев

Лацио – Интер – Х
Берое – Локо Пд – Х
Хофенхайм – Борусия Дортмунд (17.10.) – 2
Барселона – Севиля – 1

-Мартин Георгиев:

Лацио – Интер – 2
Берое – Локо Пд – Х
Хофенхайм – Борусия Дортмунд (17.10.) – 2
Барселона – Севиля – Х

А ето и повече подробности за играта, за която ви анонсирах в началото на нашия Подкаст. Имате възможност да премерите сили с експертите на Букмейкър Рейтинги, в случая с мен и Мартин Георгиев, като дадете и своите прогнози за мачовете от рубриката „Кръстосан огън“. Всеки участник, който познае само знаците (1Х2 – не други прогнози) и на четирите мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева.

Благодарим на тези, които дадоха своите прогнози след първия епизод. Нито един не успя да уцели и 4-те знака на мачовете в „Кръстосан огън“. Пожелаваме ви успех в настоящите 4 двубоя.

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, специализираните платформи за подкаст – спотифай, подбийн, сприйкър, на каналите ни във вибокс7 и дейлимоушън, както и сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече ви обясних, ще ви информираме за най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – какви бонуси предлагат, дали те са свързани с предстоящи спортни събития, от кои оферти може да се възползвате.

За предстоящия уикенд букмейкъра Уинбет предлага възможност да спечелите Бонус 50 лева Безплатен Залог при залог НА ЖИВО във времевия интервал 16:00 – 18:00 часа в събота (3 октомври). Само в този времеви интервал, ако направите квалифициращ залог НА ЖИВО на стойност минимум 20 лева и минимален коефициент 1.30, на което и да е събитие, ще получите 50 лева под формата на Безплатен Залог. След това трябва да изпълните условията по активиране и използване.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от Безплатна Игра. Трябва да познаете точния резултат на мача Манчестър Юнайтед – Тотнъм, като добавите и минута на първия гол в мача. Ако крайният резултат е познат от повече от един участник, победителят е този, който е прогнозирал правилно по-близо минутата на първото попадение в двубоя.

Палмс Бет продължава промоцията „Супер 15 Джакпот“, в която трябва да прогнозирате успешно 15 избрани от букмейкъра двубоя и да участвате в разпределението на награди. 15 познати мача ви носят печалба от 500 хиляди лева. При 14 познати резултата печалбата е 10 000 лева, а ако познаете 13 двубоя, печалбата е 2000 лева. Ако има повече от един познал определен брой срещи, печалбата ще бъде разпределена равномерно между позналите.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg. Пишете ни в онлайн чата, коментирайте или питайте в секцията за въпроси. Абонирайте се за Ю Тюб канала ни Букмейкър Рейтинг, присъединете се към специализираната група „Спортни прогнозни от известни експерти“ във Фейсбук или ни намерете Букмейкър Рейтинги в Туитър.

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод! До скоро…

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: Spotify, Podbean, Podomatic, Soundcloud, Spreaker, Buzzsrpout, Vbox7 и Dailymotion

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 1
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P