Проблемът с Ефбет?! Има обяснение за затрудненията със сайта

«Букмейкър Рейтинги»
Потребители на букмейкъра Efbet изпитват сериозни затруднения с ползване на офциалния сайт. Проблемът продължава вече около две седмици.

efbet

Точно от този период при опит да се “влезе” в сайта първоначално се появява преходна страница (екран със съобщение за проверка), която проверява дали сте бот или реален посетител. Тази система предпазва от претоварване на сървърите при DDoS атаки към сайта.

След като вече се появи началната страница на сайта много често се случва да няма никакви събития или да изписва, че сайтът се обновява.

Проблемите със зареждането на сайта на Ефбет подразниха огромен брой клиенти на букмейкъра, които не могат да извършват нормално някои функции, свързани със залаганията.

“Това са хакерски атаки. Срещу сайта Ефбет в момента от 15 дни се извършва петата по големина в историята ни интернет хакерска атака. Защо?! Защо петата по големина хакерска атака в историята на интернет се организира срещу Ефбет? На кого да се оплача?”, коментира един от собствениците на компанията пред БТВ.

Efbet проблем

Efbet не зарежда

Ефбет проблем

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P