Обявиха коефициенти Конър Макгрегър да се върне в октагона

«Букмейкър Рейтинги»
Бившият шампион в UFC в две от категориите – Конър Макгрегър, обяви оттеглянето си от спорта. Реакцията на феновете, естествено, бе на двата полюса – феновете му бяха изключително изненадани заради решението му.

Не всички обаче са сигурни, че решението на ирландеца е окончателно. И поради тази причина букмейкърите вече приемат залози дали Макгрегър ще се завърне в октагона.

Възползвайте се от възможността да отворите вашата нова сметка 

Вероятността Конър да се върне отново в клетката е оценено с коефициент 1.18 от някои световни букмейкъри, като букитата считат, че той ще го направи следващата 2020 година. Коефициентът Макгрегър да не се завърне в спорта е оценено с доста високия коефициент – 4.50.

Един от букмейкърите предлага коефициент, че ирландецът бързо ще промени решението си и ще се завърне в октагона още през 2019 година, като коефициентът за това е 1.87.

В последния си двубой Конър Макгрегър загуби от руснака Хабиб Нурмагомедов. До сега в кариерата си ирландецът има 21 победи и 4 загуби.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация