1xBet със специални коефициенти за Конър Макгрегър: Има дори да получи “Оскар”

«Букмейкър Рейтинги»
Една от най-големите звезди на ММА Конър Макгрегър обяви през месец март, че прекратява кариерата си. Това стана, след като загуби на 6 октомври в скандален мач с Хабиб Нурмагомедов.

coner-1xbet

Няколко месеца по-късно обаче букмейкърите вече предлагат коефициенти навършващият на 14 юли 31 години Макгрегър да се завърне в октагона.

Руският букмейкър 1xBet ви предлага ставка от 1.85 скандалният ирландец да се бие още през 2019 година. Горе долу същият коефициент е и боецът да няма битка до края на годината – 1.87.

Всъщност, компанията за залози предлага страшно много и различни варианти за залози, свързани с бъдещето на Конър Макгрегър. Една от тях например е дали до края на 2020 година ирландецът ще проведе боксов мач. Ако смятате, че това е възможно – коефициентът е 3.00. В противен случай, залагате на 1.36.

Ако сте супер фенове на изненадите, може да заложите дори на това, че Конър Макгрегър ще получи Оскар до 2020 година. Коефициентът за този пазар е точно… 200!

Още по-интересното е, че 1xBet предлага ставка за това, че Макгрегър ще стане футболист на Манчестър Юнайтед до края на 2020 година. Тук коефициентът е 100, тоест два пъти по-реалистично според букито е ММА звездата да облече червения екип от това да получи “Оскар”.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P