Фен спечели над 4 милиона рубли за боя на Хабиб Нурмагомедов над Макгрегър

Стефан Ралчев
Голямата битка между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър за световната титла в лека категория в ММА все още държи обществеността под напрежение. И заради скандалите, които се случиха след боя, и заради очакваните наказания на Хабиб Нурмагомедов заради това, че напусна клетката и тръгна да бие човек от щаба на ирландеца. Но има и още нещо…

Русия се оказа център на залаганията по време на зрелището между двамата бойци, което се проведе в неделя сутринта в Лас Вегас. Естествено, повече от залозите бяха направени в полза на дагестанеца Хабиб Нурмагомедов.

Безпрецедентно остава действието на ВИП клиент на един от букмейкърите „Фонбет“, който е направил няколко залога на обща стойност 25 милиона рубли. Това прави точно 643 946 лева или 329 242.87 евро. Въпросният човек е заложил цялата сума за победа на Хабиб на коефициент 1.50, от което е получил обща печалба на стойност 37,5 милиона рубли (почти 1 милион лева)!

Друг е заложил сума от 2,8 милиона рубли също за победа на хабиб Нурмагомедов на коефициент 1.52. Получил е печалба на стойност 4 256 000 рубли.

Оказва се, че има далеч по-добри попадения, макар и със заложени доста по-малки суми. Има познал точно в кой рунд Хабиб ще спечели срещу противника си. Въпросният фен е заложил 454 хиляди рубли, но при удивителния коефициент 11.00!!! И е прибрал точно 4,54 милиона рубли!

Друг е използвал знанията или късмета си, но е заложил 8000 рубли при коефициент 20.00! и е познал с какъв метод дагестанецът ще победи Конър Макгрегър. В случая бе след задушаване и отказване на ирландеца. Успехът и точният залог са донесли на печелившия 152 000 рубли.

Естествено, имаше и такива, които се довериха на ирландеца и загубиха парите си. На 6 октомври вечерта има залог от 1 000 000 рубли! в полза на Макгрегър, който само няколко часа по-късно се оказали загубени.

Интересното, но и не толкова приятно за букмейкърите в Русия, е, че победата на Хабиб е донесъл огромни загуби за бетинг компаниите. Според Максим Афанасиев, който представя един от големите букмейкъри, изплатените печалби надхвърлят с 28% заложените средства. Причината е ясна – огромна част в Русия са залагали за победа на своя сънародник.

„Този двубой приключи с категорична загуба на абсолютно всички нива за букмейкърските компании. Любителите на залозите обикновено помнят такива дни с удоволствие. Въпреки финансовите загуби, нашата компания поздравява нашите клиенти за достойните победи“, казват от „Бетсити“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България,
затова достъпът до него е ограничен.
Препоръчваме ви букмейкъра
към който ще бъдете пренасочени сега..
Вход / Регистрация