Фен спечели над 4 милиона рубли за боя на Хабиб Нурмагомедов над Макгрегър

Стефан Ралчев
Голямата битка между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър за световната титла в лека категория в ММА все още държи обществеността под напрежение. И заради скандалите, които се случиха след боя, и заради очакваните наказания на Хабиб Нурмагомедов заради това, че напусна клетката и тръгна да бие човек от щаба на ирландеца. Но има и още нещо…

Русия се оказа център на залаганията по време на зрелището между двамата бойци, което се проведе в неделя сутринта в Лас Вегас. Естествено, повече от залозите бяха направени в полза на дагестанеца Хабиб Нурмагомедов.

Безпрецедентно остава действието на ВИП клиент на един от букмейкърите „Фонбет“, който е направил няколко залога на обща стойност 25 милиона рубли. Това прави точно 643 946 лева или 329 242.87 евро. Въпросният човек е заложил цялата сума за победа на Хабиб на коефициент 1.50, от което е получил обща печалба на стойност 37,5 милиона рубли (почти 1 милион лева)!

Друг е заложил сума от 2,8 милиона рубли също за победа на хабиб Нурмагомедов на коефициент 1.52. Получил е печалба на стойност 4 256 000 рубли.

Оказва се, че има далеч по-добри попадения, макар и със заложени доста по-малки суми. Има познал точно в кой рунд Хабиб ще спечели срещу противника си. Въпросният фен е заложил 454 хиляди рубли, но при удивителния коефициент 11.00!!! И е прибрал точно 4,54 милиона рубли!

Друг е използвал знанията или късмета си, но е заложил 8000 рубли при коефициент 20.00! и е познал с какъв метод дагестанецът ще победи Конър Макгрегър. В случая бе след задушаване и отказване на ирландеца. Успехът и точният залог са донесли на печелившия 152 000 рубли.

Естествено, имаше и такива, които се довериха на ирландеца и загубиха парите си. На 6 октомври вечерта има залог от 1 000 000 рубли! в полза на Макгрегър, който само няколко часа по-късно се оказали загубени.

Интересното, но и не толкова приятно за букмейкърите в Русия, е, че победата на Хабиб е донесъл огромни загуби за бетинг компаниите. Според Максим Афанасиев, който представя един от големите букмейкъри, изплатените печалби надхвърлят с 28% заложените средства. Причината е ясна – огромна част в Русия са залагали за победа на своя сънародник.

„Този двубой приключи с категорична загуба на абсолютно всички нива за букмейкърските компании. Любителите на залозите обикновено помнят такива дни с удоволствие. Въпреки финансовите загуби, нашата компания поздравява нашите клиенти за достойните победи“, казват от „Бетсити“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P