Обявиха коефициенти дали PornHub ще удължи безплатния премиум пакет

«Букмейкър Рейтинги»
Светът е в нечувана от десетилетия криза заради пандемията с коронавируса, но все още можем да намерим начин да се усмихваме…

PornHub коефициенти

Любителите на залозите са наясно, че коефициенти и възможности за залагания има всевъзможни. На пръв поглед дори за неща, които се струват невъзможни да се случат…

Ето че във времето на пандемия някои от букмейкърите обявиха коефициенти дали сайтът PornHub ще увеличи безплатния премуим пакет до пълното си съдържание и след 23 април. На 25 март най-големият порносайт и един от 50-те Топ посещавани сайта в целия свят зарадва вероятно повече мъжката си аудитория с безплатен премуим пакет.

Към днешна дата лидер по потребление на сайта се оказва Испания, следва Русия. В това време трафикът на сайта има прираст от 18%, а само в последната седмица посещенията са се увеличили с 57,1%.

Коефициентът, че PornHub ще удължи срока на безплатното премуим съдържание е 2.00, а тези, които смятат, че това няма да се случи, може да се възползват от ставка 1.76.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P