Залагайте кога ще се появи ваксина срещу Коронавируса и кой ще я открие

Стефан Ралчев
Пандемията от коронавирус продължава да е основна тема в целия свят. В това число и сред букмейкърите. Ето последните новини, свързани с букитата и COVID-19.

Коронавирус ваксина коефициенти

Букмейкърът 1xBet определи коефициенти дали Световната здравна организация (СЗО) ще обяви до 1 май, че има ваксина срещу вируса. Ако смятате, че това е възможно и искате да спечелите, може да заложите на коефициент 9.00. Ставка 1.04 получава възможността да НЯМА ваксина срещу COVID-19 до датата 1 май 2020 година.

Букито дава още една възможност за същия пазар – да бъде открита ваксина. Този път обаче срокът е 1.09.2020 година. ДА има ваксина до тази дата получава коефициент 2.544, докато да НЯМА ваксина се оценява отново с по-ниската ставка – 1.485.

Най-голям шанс да открие ваксина има САЩ. Ако смятате, че именно там ще се появи за първи път ваксината, може да заложите на не лошия коефициент 1.69. Китай да открие ваксина се котира с 3.20, на трето място е страна от ЕС – 6.90. Следва Великобритания със ставка 9.00. Има вариант две или повече страни обединени да открият ваксината, за което коефициентът е 12.00. На дъното на класацията е Русия с 31.00 и Иран с коефициент 51.00 да открие ваксина против COVID-19.

Букмейкърът предлага коефициенти и кога СЗО ще обяви край на световната пандемия. Коефициент 1.26 получава възможността това да НЕ се случи до 1.07.2020 година. Ако смятате, че все пак пандемията ще „си отиде“ до тази дата, може да се възползвате от ставка 3.50. Далеч по-различни са коефициентите за срока 01.01.2021 година. Ако смятате, че Здравната организация ще обяви край на пандемията дотогава, имате ставка 1.43, а че това НЯМА да се случи – 2.60. Тоест, букмейкърът оптимистично вярва, че до края на годината пандемията ще бъде отминала.

1хБет предлага коефициент и за още по-любопитно събитие. Дали Доналд Тръмп ще преоборудва напълно „Trump Tower“ в поликлиника. Явно букмейкърът не разчита това да се случи, тъй като ставката това да не се случи е минимална – едва 1.01. Ако смятате, че това е възможно, ще се възползвате от коефициент 14.00.

И още един любопитен пазар в букмейкъра – „Всички казина в Лас Вегас да отворят врати до края на април„. Получавате 15.00 коефициент за „ДА“ и едва 1.01 това да не се случи в определения срок.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация