Антивирусни коефициенти: На какво може да заложите днес и около Великден

Стефан Ралчев
COVID-19 прекрати почти всички спортни събития по света. Все още обаче любителите на залозите имат изход.

Коефициенти коронавирус залози

Екипът на Букмейкър Рейтинги ще се опита да ви помогне в сложната ситуация и ще ви информира какви варианти все пак ви остават за актуални залози. Както знаете, върви първенството по футбол на Беларус, но днес няма мачове. Ето част от събитията, които може да намерите във водещите букмейкъри.

Футбол, Беларус, Таджикистан, Тайван, Никарагуа

Редовният кръг в първенството на Беларус е изтеглен заради предстоящия Великден. Така че още от четвъртък (16.04.) започват мачовете, има 2 в петък и 4 в събота. Може да залагате на тях, като има доста интересни възможности, които не са за изпускане. В петък (17 април) има и 1 двубой от първенството на Беларус, но за резерви (Локомотив Гомел – Чимик). В събота (18 април) двубоите са доста повече, както вече споменах от Беларус и от шампионата на резервните отбори.

В събота има двубои от първенството на Никарагуа до 20 години, има мачове от Таджикистан (2 двубоя) и станалите традиционни контроли между шведски отбори. В събота срещу неделя са голяма част от мачовете от първенството на Никарагуа. В неделя (19 април) от 11:00 часа българско време сутринта са 4 двубоя от шампионата на Тайван. По-късно през деня са двубоите от Таджикистан, както и 1 среща от Туркменистан.

Тенис

В събота (18 април) има доста Демонстративни тенис мачове от Международните тенис серии (2 от 3 сета), като се играе до 4 гейма. Те са с участието на руски и беларуски тенисисти. Има мачове от Лига ПРО на Русия, както и двубой от Беларус.

Бейзбол

На 18 април (събота) може да заложите на няколко мача от първенството на Китайско Тайпе.

Баскетбол

На 18 април (събота) има по 1 мач от Китайско Тайпе и Таджикистан (Северна Купа).

Тенис на маса

Няма нищо ново под слънцето – продължава турнирът Сетка Къп (мъже и жени), като особено при мъжете има по 20-30 двубоя на ден, на които може да опитате вашите професионални умения. Лига Про на Русия също ви дава добри възможности за залози. Продължават „ТТ Стар Серии“ на Чехия по тенис на маса, а в четвъртък и петък има огромно количество двубои от Купата на Украйна по тенис на маса.

Хокей на лед (3х10 минути, Кратък хокей)

И това е възможност за залози. В четвъртък (16 април) има 6 двубоя, на които може да заложите

Дартс, Икони на Дартса, Нощ с Дартс, Чехия

Продължават традиционните в последно време мачове от различните турнири. Освен Икони на Дартса, количеството мачове се увеличи значително. Има срещи от Премиер лигата на Чехия, ПДК Хоум Тур

Други възможности за залози

Разбира се, извън чисто спортните събития, може да залагате на “Електронни спортове” (FIFA 20, DOTA 2, Лигата на легендите и т.н.), “Виртуални спортове”, в Казино секциите на букмейкърите, както и в Покер разделите им.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P