Милан – Интер е дербито на уикенда: Коефициенти, анализ и къде да гледаме на живо

Стефан Ралчев
Дербито е в неделя от 16:00 часа

Милан и Интер се изправят един срещу друг в поредното Дерби де ла Мадонина. Разликата между двата тима е само 1 точка, като Интер заема първото място, Милан е втори.

Къде да гледате на живо

Двубоят ще бъде излъчван на живо по телевизия MAX Sport 3 HD. Ако нямате възможност да гледате срещата по този канал, екипът на Букмейкър Рейтинги ви предлага и да гледате мача на живо, напълно безплатно и без регистрация.

Гледайте мача на живо – ТУК

Моментна форма

Може би Милан е една идея по-изтощен преди това дерби, защото ще изиграе трети мач в рамките само на една седмица. Неприятното за росонерите е, че не спечелиха предишните два. Милан загуби много изненадващо от Специя с 0:2 и по този начин не успя да върне лидерството в класирането. През седмицата тимът имаше визита до Белград за мач с Цървена Звезда от Лига Европа. Двубоят завърши наравно, като звездашите с доста голяма доза късмет стигнаха до ремито. Интер ще бъде по-свеж заради липсата на мач през седмицата. Плюс това нерадзурите имат самочувствието на два добри резултата от последните два кръга – равенство като гост с Ювентус и победа над Лацио с 3:1.

Изберете 22bet за високи коефициенти от Италия

Коефициенти

Тук идва голямата изненада поне за мен. Коефициентите преди срещата са повече от интересни. В петък по обяд в букмейкъра Уинбет 1-цата бе 3.66, а за двойка – 1.99. Малко след това явно букитата започнаха да се усещат и понижиха тези аутсейдерски ставки за Милан – 3.55 срещу 2.02. bet365 рейтинг определя домакинска победа за росонерите 3.60 срещу 2.00 за нерадзурите. Мнението на оператора Палмс Бет е в същия тон, че дори и по-тежко за Златан и компания – 3.70 за Милан, 2.05 за Интер.

Конфликтът отпреди няколко седмици

Дербито имаше още едно издание през този сезон. Преди няколко седмици двата отбора се изправиха в мач от 1/4-финалите за Купата на Италия. Интер отстрани съперника си, след като спечели с 2:1 след драматичен обрат и гол в добавеното време. Мачът обаче ще се запомни не само с резултата, а и с искрите, които се разпалиха между големите звезди на двата отбора Златан Ибрахимович и Ромелу Лукаку. Двамата голмайстори почти влязоха в ръкопашна схватка, разменяха си обиди и заплахи и поведението им още повече повдигна заряда на предстоящия двубой.

Прогноза

Моята прогноза е твърдо 1Х и Под 3,5 гола за коефициент 2.36 от Уинбет. Аз убедено ще играя мача по този начин с може би нещо по-ниско като ставки в комбо залог, защото такива шансове не се изпускат. Може да намерите още прогнози за този мач в Букмейкър Рейтинги.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P